24 Trendi hrane in pijače za leto 2022 – 24/7 Wall St.

24 Trendi hrane in pijače za leto 2022 - 24/7 Wall St.

Ni novica, da je pandemija COVID-19 obrnila gostinsko industrijo, ogrozila bare in salone s koktajli z zastarelostjo, prekinila oskrbovalne verige supermarketov ter spremenila prehranjevalne in pitne navade po vsej državi. (Tukaj je 20 načinov, kako je pandemija za vedno spremenila restavracije.)

Vendar nobeden od teh izzivov ni ustavil nenehnih inovacij na teh področjih. Restavracije, bari, supermarketi, hoteli ter industrija hrane in pijače kot odziv na razvijajoče se okuse, tehnološki razvoj in novo gospodarsko realnost še naprej uvajajo nove izdelke in storitve ter se odzivajo in pomagajo ustvarjati povpraševanje potrošnikov.

Kaj lahko letos pričakujemo od hrane in pijače? Za sestavljanje seznama nekaterih bolj verjetnih trendov za leto 2022 je Tempo 24/7 pregledal napovedi iz številnih virov, vključno z Baum + Whiteman, karbonat, Nation’s Restaurant News, Nacionalno združenje restavracij, inštitut prihodnosti, Ameriške novice in svetovno poročilo, Deloitte, Liquor.com, Vinski navdušenec, SmartBrief, Pinterest, jaz Vpogled v gostoljubje.

Kliknite tukaj, če si želite ogledati trende hrane in pijače za leto 2022

Na seznamu so tudi nesporni megatrendi (kuhinje duhov in jedilnice na pločnikih skoraj zagotovo ostanejo) in manjši novinci na sceni, ki bodo verjetno bolj minljivi (K-psi, kdorkoli?). Ne glede na podrobnosti se bo vsak, ki jedo in pije v Ameriki – in v nekaterih primerih tudi ob naših obalah – verjetno v prihodnjih mesecih srečal z nekaterimi, če ne z vsemi od teh trendov. (Toda tukaj je nekaj prehranskih trendov, za katere upamo, da se ne bodo nikoli več vrnili.)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *