33-letna Lizzo je na TikTok spustila svoj recept za solato ‘VBLT’

33-letna Lizzo je na TikTok spustila svoj recept za solato 'VBLT'
 • 33-letna Lizzo je na TikToku pravkar objavila povsem nov recept za vegansko solato.
 • Pevka je delila svojo solato ‘VBLT’, ki je polna zelenjave in prelita s prelivom iz dveh sestavin.
 • To ni prvi recept, ki ga je Lizzo delila v aplikaciji – objavila je tudi posnetke svojih najljubših sendvičev za zajtrk, receptov za toast in še več.

  Skrivnost Lizzienega “Juicea”? Resno okusen recept za solato. Pevka (33) je pravkar objavila svoj recept za solato »VBLT« na TikToku in na tej poti delila nekaj svojih najboljših kuharskih trikov.

  “Še en dan še ena solata 😎,” je Lizzo napisala videoposnetek, ki prikazuje, kako se sprehaja skozi proces stepanja hrane. In s skoraj 600.000 všečki je povsem jasno, da se njeni sledilci ne morejo zadovoljiti.

  “Obožujete svoje kuharske videoposnetke!!” je komentiral en uporabnik. Nekdo drug je dodal: “izgleda tako dobro.” Drugi oboževalec je napisal: “Ali me boš naredil ???? 😍😍” (hm, isto!). Recept je zelo preprost in poln sveže zelenjave:

  Ta vsebina je bila uvožena iz TikToka. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugačni obliki ali pa boste lahko našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

  Torej, kaj točno gre vanj? Lizzo se začne z osnovo mešane zelenice. Nato nareže vegansko slanino in jo prepraži v ponvi z malo česna v prahu in porcijo čebule, ki jo seseklja v kuhinjskem robotu, ostalo pa pusti surovo. “Vem, da se to sliši noro,” pravi, ko vstavlja čebulo – ampak jaz sem na krovu!

  Sledi svojemu srcu – veganski medeni gorčični solatni preliv (355 ml)

  Sledi svojemu srcu
  thevegankind.com

  3,99 £

  Nato je Lizzo vrgla nekaj korenčka v kuhalnik hrane in ga narezala. Grozdni paradižnik razreže na pol in vse sestavine razporedi po pultu, da jih je enostavno zložiti.

  V njeno skledo gre najprej zelenjava, nato pa močan dež veganskega preliva za medeno in gorčično solato Follow Your Heart. Sledijo koščki slanine, paradižnik in korenje. Nato Lizzo doda domače kumarice (fancy!), sol in poper ter malo naribanega veganskega parmezana.

  Zadnja je njena “skrivna sestavina”: kos veganskega preliva in namaz Best Foods (aka veganska majoneza).

  Lizziejino vegansko potovanje se je začelo nekje okoli aprila 2020. V starejšem TikToku je povedala, da je bila sedem let vegetarijanka, preden se je odločila, da se bo vrnila k uživanju živalskih izdelkov. Od takrat je popolnoma sprejela vegansko prehrano.

  Že leta deli svoje najljubše recepte in vegansko hrano. Decembra je objavila posnetek svojega sendviča za zajtrk:

  Ta vsebina je bila uvožena iz TikToka. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugačni obliki ali pa boste lahko našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

  Medtem ko je video, na katerem pevec “Rumors” maže zmenke na zdravici, je prejel skoraj tri milijone ogledov.

  Ta vsebina je bila uvožena iz TikToka. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugačni obliki ali pa boste lahko našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

  Preizkusila je celo nekaj virusnih prehranskih trendov TikTok, kot je uživanje lubenice z gorčico (pogumno!). Večinoma je Lizzo sama postala vplivna oseba na vegansko hrano – in meni osebno je všeč. Ubij ga!

  To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvaža na to spletno mesto, da bi uporabnikom pomagali zagotoviti svoje e-poštne naslove. Morda boste lahko našli več informacij o tej in podobnih vsebinah na piano.io

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *