5 videoposnetkov Life Hack, ki olajšajo življenje v Illinoisu

5 videoposnetkov Life Hack, ki olajšajo življenje v Illinoisu

Nerad govorim o svoji domovini, vendar priznam, da je tukaj lahko malo bolj noro kot v drugih državah.

V zadnjem času se je veliko ljudi odselilo iz Illinoisa, a če selitev preprosto ni v načrtu za vašo družino, ampak vsi iščete načine, kako bi olajšati življenje, mislim, da bi vam lahko pomagal pri tem, hvala za mojo obsedenost z gledanjem videov o lifehackih. Začnimo z nekaterimi mojimi najljubšimi, ki bi lahko pripomogli, da bi bila zima v Illinoisu nekoliko bolj znosna.

Zimski življenjski triki

Pozimi v Illinoisu je marsikaj, kar nas žalosti, a moja kri najbolj vre, ko je vetrobransko steklo tvojega avtomobila prekrito z debelo plastjo ledu. Veš, takšen led, ki ga tvoje strgalo za led in zamrznjena tekočina za brisalo vetrobranskega stekla ne preneseta. Ko naslednjič ne boste imeli časa pustiti, da se avto ogreje, da bi lahko nastavitev odmrzovanja delovala čarobno, poskusite to …

@ britt_nic # foryoupage # winterhack # ice # staysafekids ♬ Yellow Hearts – Ant Saunders
Potrebujete več trikov za zimsko vožnjo/avto? Oglejte si ta video …
Kaj pa vse tiste rokavice, klobuki in škornji, ki stojijo povsod po vaši hiši? Tukaj je nekaj odličnih trikov tudi za to!

Če je okrasitev vašega doma res nekaj, kar želite doseči to zimo ali letos, ima ta videoposnetek odlične, preproste ideje …

Ena največjih stvari, ki sem jih spoznal leta 2021, je bila, da so bili ljudje navdušeni nad videoposnetki Tik Tok. Lani sem se podal iskati najboljše video posnetke life hack iz Tik Toka in našel to. Moram reči, da nekateri od teh ‘hacks’ niso stvari, ki bi jih verjetno morali poskusiti, vendar jih je vsekakor zabavno gledati.

POGLED: 20 nasvetov, ki bodo vašim sobnim rastlinam pomagali preživeti zimo

27 najboljših krajev za vročo juho na mrzel dan v Illinoisu

Iščete najboljšo juho v Illinoisu? Ne iščite več. Teh 27 krajev ima najboljše ocene juh po vsej državi.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *