9 trikov s pistacijo za latte za nove zime

9 trikov s pistacijo za latte za nove zime

Starbucks zimski meni za leto 2022 je v trgovine po vsej državi prispel v torek, 4. januarja, in oboževalci so bili veseli, da so spet videli Pistchio Latte v ponudbi. In zdaj, ko je tu ljubljeni latte, ki se vrača že drugo leto, je čas, da svojo pijačo prilagodite tako, kot želite. Če želite proslaviti vrnitev udobne sezonske hrane, poskusite teh šest trikov s Pistchio Latte za nov videz za zimski požirek.

Adijo, novoletne groze (ali je to stvar?), ker vrnitev pistacije latte pomeni, da je leto 2022 pravkar postalo veliko slajše. V primeru, da potrebujete osvežitev, Pistachio Latte, ki je debitiral 5. januarja 2021., narejen je iz Starbucks Signature Espresso, okusa pistacije, parjenega mleka in se konča z rjavim maslenim prelivom. Priljubljeni zimski meni bo na voljo na lokacijah Starbucksa v ZDA od 4. januarja do konca zime do razprodaje zalog, je Starbucks povedal v e-poštnem sporočilu Elite Daily.

Čeprav je najljubši požirek oboževalcev tako okusen, kot je, ni škode, če svojo edinstveno rotacijo postavite na klasično cupa – še posebej, ko je pred vami cela sezona požirkov z okusom pistacije. Naj bo vaš Pistchio Latte hladen vso zimo s temi prilagoditvami Starbucksa in se mi zahvalite pozneje.

Zhang Peng / LightRocket / Getty Images

Če trdno verjamete v “ledeno kavo, tudi ko sneži”, ne skrbite. Lahko pa se pridružite zabavi, saj je pistacija latte lahko pripravljena vroča ali ledena.

Če v svojem požirku iščete le kanček pistacijevega okusa, lahko vedno zmanjšate pistacijevo omako. Glede na spletno mesto Starbucks, grande Pistachio Latte uporablja 4 črpalke omake, zato boste morali poiskati 3 črpalke ali manj.

Čeprav je standardno mleko, ki se uporablja v Pistachio Latte, 2 %, lahko naročilo Pistachio Latte vedno prilagodite kateri koli od vaših želenih možnosti mleka, vključno z ovsenim mlekom, mandljevim mlekom, kokosovim mlekom, sojinim mlekom in posnetim mlekom.

04

Dodajte dodatno skodelico espressa

Včasih potrebujete le nekaj dodatnega, da preživite dan. Ko se to zgodi, si privoščite dodatno skodelico značilnega Starbucksovega espressa s pistacijo latte. Upoštevajte, da je Grande Pistachio Latte že priložena 2 kosa.

05

Več načinov uporabe pistacijeve omake

Ne bojte se mešati in kombinirati pistacijevo omako s skoraj katero koli pijačo, ki jo želite, vključno s Cold Brew, Americano ali Nitro sip.

06

Dodamo hladno peno sladke smetane

TikTok iz leta 2021 avtorja Starbucks barista @ the.real_kylie vključuje recept za Venti Iced Blonde Pistachio Latte, ki se skoraj sliši preveč dobro, da bi bil resničen. Tukaj je, kako ga dobiti v svoje roke:

  1. Naročite dvajset Iced Blonde Pistchio Latte.
  2. Zahtevajte 4 črpalke za pistacijevo omako.
  3. Prosite za 2 črpalki bele moke.
  4. Dodamo hladno peno sladke smetane.
  5. Po vrhu dodajte cimet (neobvezno).

Po mnenju ustvarjalca je ta požirek prava pot z zamenjavo mandljevega mleka z navadnim mlekom.

Barista Starbucks in ustvarjalec TikTok @eggbaloni ima vedno najboljše trike, v tem TikToku pa dajejo recept za eno svojih “najljubših pijač s pistacijevo omako”. Če želite pijačo poskusiti sami, prosite za Tall Pistachio Latte z ovsenim mlekom in stepeno smetano.

08

Francoski vanilijev latte s pistacijo

Kdo ne mara skrivnega menija? Zahvaljujoč temu TikToku iz @starbucksexotics si lahko privoščite eleganten francoski vanilijev latte po tem receptu:

  1. Naročite ledeno Blonde French Vanilla Latte (ali prosite za lešnikov in vanilijev sirup).
  2. Zahtevajte peno sladke vanilijeve smetane s pistacijevo omako v peni.
  3. Pokapljamo s soljenim rjavim maslom.

Ni vam treba barvati las na modro, da bi se z modro malo zabavali. Po mnenju tega uporabnika TikToka @nataliamaries je edini “pravilen način” uživanja pistachio latte naročite Grande Iced Triple Blonde Pistachio Latte z ovsenim mlekom.

Novo leto je pravkar postalo malo sladko (in bolj slano), zahvaljujoč vrnitvi Starbucks Pistachio Latte. Če skodelico prevzamete osebno, preverite smernice CDC za najnovejše zdravstvene politike.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *