Ali ste vedeli, da Kobe Japanese Steakhouse prodaja vse svoje omake in dodatke za domov?

Ali ste vedeli, da Kobe Japanese Steakhouse prodaja vse svoje omake in dodatke za domov?

Vabimo vse ljubitelje začimb. Ali ste vedeli, da lahko kupite vse omake in dodatke, ki jih lahko vzamete domov Kobe japonski zrezek? Vedno je vprašanje, ali ga Kobe ponuja. Njihov preliv iz ingverja je na primer okusen in je dobesedno raj na gredici solate. V trgovinah ni veliko mest za nabavo prelivov in veliko teh možnosti preprosto ni mogoče primerjati. Morda vam bo všeč gorčična omaka, teriyaki omaka ali yum yum omaka, ki spremlja druge jedi.

Vsako posamezno možnost je mogoče kupiti po 32oz. lonci. Ti vključujejo njihovo omako Yum Yum, omako teriyaki, ingverjev preliv, gorčično omako, ingverjevo omako in omako zmajevega ognja. Vsak rezervoar stane 8 $, razen njihove omake teriyaki in zmaja, ki stane 12 $.

Ta vikend imam v hladilniku malo njihovega preliva iz ingverja, omake teriyaki in gorčične omake. Mogoče bom Blackstone preselil v garažo in poustvaril nekaj podobnih jedi spodaj.

Kobe japonski zrezek

Za več o Kobe Japanese Steakhouse ………

==================
8760 W 21. N., Wichita, KS 67205
316-558-3331

Ponedeljek – četrtek: 17.30 – 21.00
Petek: od 17.00 do 22.00.
sobota: 16.30 – 22.30
Nedelja: 16.30 – 20.30

Spletna stran Facebook
Sprejemamo gotovino/kartice
==================

Če želite svojo restavracijo ali dogodek nominirati za pregled, nam pošljite e-pošto s podatki o restavraciji. Vedno smo odprti za predloge.

Ali vam je članek všeč in želite pomagati pri stalni brezplačni vsebini na Wichita By EB? Naše spletno mesto lahko pomagate vzdrževati s preprosto enkratno ali ponavljajočo se donacijo. Cenimo vaš prispevek.

Donirajte

Kupi mi kavo

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *