CBS Sports in Nickelodeon sta pripravljena za NFL Wild Card Game na Nickelodeonu na Super Wild Card Weekendu, ko se San Francisco 49ers pomerijo z Dallas Cowboysi v nedeljo, 16. januarja, ob 16:30 (ET)

CBS Sports in Nickelodeon sta pripravljena za NFL Wild Card Game na Nickelodeonu na Super Wild Card Weekendu, ko se San Francisco 49ers pomerijo z Dallas Cowboysi v nedeljo, 16. januarja, ob 16:30 (ET)

HOLLYWOOD, Kalifornija – (POSLOVNA ŽICA) – Posebna predstavitev CBS Sports in Nickelodeona, polna sluzi med vikendom NFL Super Wild Card Weekend, bo vključevala San Francisco 49ers, ki se bo borila proti Dallas Cowboys med NFL Wild Card Game na Nickelodeonu na nedelja, 16. januarja, ob 16:30 (ET). Posebna predstavitev bo na sporedu CBS Sports, ki bo predvajal tekmo na televizijski mreži CBS, in je ena od šestih iger med vikendom Super Wild Card v soboto, nedeljo in ponedeljek.

CBS Sports’ play-by-play napovedovalec Noah Eagle, analitik CBS Sports in nekdanji zvezdnik lige NFL Nate Burleson in Nick star Gabrielle Nevaeh Green (Ta punca je lagala) bo drugo leto zapored sklical tekmo s stojnice. Nick zvezda Mladi Dylan (Dylan Gilmer, Mladi Dylan Tyler Perry) debitira kot stranski poročevalec.

Po uspehu lanske televizijske oddaje, letošnje NFL Wild Card Game na Nickelodeonu bo vseboval izboljšano izvirno terensko grafiko; napredna razširjena resničnost, vključno z AR blimpom, ki bo letel po celotnem stadionu; posebna predstavitev pred tekmo in polčasom; gostovanja likov Nickelodeona; in še veliko več za otroke in družine. Iain Armitage (CBS ‘ Mladi Sheldon) se bo vrnil in pojasnil naložitev kazni med igro, in eden najboljših izvajalcev igre bo ponovno prejel nagrado Nickelodeon Valuable Player (NVP), o kateri lahko glasujete NFLNickPlay.com. V tej sezoni je NFL Slimetime – tedenska oddaja na Nickelodeonu, ki je na sporedu v sredo ob 19:00 ET – vključevala tedenske nagrade NVP, vključno z zabavnimi in sluzi polnimi praznovanji igralcev. POGLEJ TUKAJ.

Ob polčasu poiščite poseben ekskluzivni videz Nickelodeonove popolnoma nove animirane serije Big Nate, ki temelji na najbolje prodajanih otroških knjigah in stripih, ki jih je napisal in narisal Lincoln Peirce. Serija spremlja Natea, šestošolca, ki ima neskončno potrebo po dokazovanju svoje odličnosti svetu in bi moral svoj prvenec v Paramount + debitiral v začetku leta 2022.

The NFL Wild Card Game na Nickelodeonu brezplačno se bo prenašalo prek aplikacije NFL na telefonih in tablicah. CBS Sports TV se bo predvajal tudi prek digitalnih naprav prek Paramount +, aplikacije CBS Sports, digitalnih nepremičnin NFL in na mobilnih napravah v mobilnih objektih sodelujočih ekip in Yahoo Sports.

NFL X NICKELODEON COBRENDED KOLEKCIJA

Začela se bosta NFL in Nickelodeon NFL x Nickelodeon zbiranje pred CBS Sports in Nickelodeonovo posebno sluzavo popolno predstavitev igre NFL Super Wild Card Weekend v nedeljo, 16. januarja, ob 16.30 (ET). Zbirka praznuje oboževalce NFL in Nickelodeona ter otrokom in družinam ponuja priložnost, da pokažejo svoje oboževalce na zabaven in vzvišen način.

Zbirka bo vsebovala dizajne ekipe NFL in logotipe z mešanico najljubših likov Nickelodeona iz 90-ih iz uspešnic, kot je npr. Rugrats in Hej Arnold!, pa tudi kosi s kultnimi SpongeBob SquarePants in Nickelodeon Slime. The NFL x Nickelodeon Kolekcija bo vsebovala majice s kratkimi rokavi znamke Junk Food, nogavice Rock ‘Em Socks, steklenice vode znamke Tervis in bobbleheads * iz FOCO (* samo v predprodaji).

Kolekcija bo na voljo na NFLshop.com/Nick od torka, 11. januarja, ob 10.00 (ET). Izdelek bo na voljo tudi na JunkfoodClothing.com in Tervis.com ter na FOCO.com in RockEmSocks.com, ki bosta ponujala razširjeno ponudbo.

PROIZVODNA POSOJILA

Vključena je igra NFL Wild Card Nickelodeon producira CBS Sports v sodelovanju z Nickelodeon Productions. Sean McManus in Harold Bryant služijo kot izvršni producenti NFL NA CBS. CBS Sports’ Shawn Robbins Koordinator je producent igre skupaj s producentom, Ken Mack in direktor, Suzanne Smith.

Nadzira produkcijo za Nickelodeon Ashley Kaplan, izvršni podpredsednik, Nickelodeon & Awesomeness Unscripted & Digital Franchise Studio, ViacomCBS; Paul J Medford, podpredsednik, Unscripted Current Series; Luke Wahl, podpredsednik, Unscripted Creative; in Jennifer Bryson, podpredsednik, proizvodnja, palice za šotore, prireditve, glasba in specialitete.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *