Delavec McDonald’sa v zakulisju povzroča polemiko s TikToksom

McDonalds Worker Stirs Up Controversy With Behind-The-Scenes TikToks

pixabay

  • Delavka McDonald’sa na TikToku je večkrat postala viralna zaradi svojih videoposnetkov iz zakulisja, ki so povzročili nekaj polemik.
  • Videoposnetki prikazujejo, kaj delajo nekateri zaposleni, da razvajajo stranke, ko so nesramni.
  • Več o McDonald’su si preberite tukaj.

Med bolj priljubljenimi temami na TikToku so videoposnetki, povezani s hitro hrano. Morda najbolj gledani od teh posnetkov so posnetki, ki prikazujejo “hake” o tem, kako priti do skrivnih menijev, kako dobiti več hrane za svoj denar in druge skrite ali omejene prednosti.

Takoj za njimi ali morda še bolj gledani na TikToku so videoposnetki, ki gledalca v zakulisje popeljejo v življenja tistih, ki delajo v restavracijah s hitro prehrano.

TikTok videoposnetki, kot je zaposleni, ki mora izpolniti naročilo 6400 artiklov, nam dajejo vpogled v to, kaj se v resnici dogaja za pultom.

Seveda ti pogledi včasih razkrijejo stvari, ki so šokantne in/ali gnusne.

En delavec v McDonald’su (@ nnennaaaaa6) je večkrat postal viralen z videoposnetki TikTok, ki ne samo kažejo, kaj se dogaja v ozadju, ampak tudi razjezijo številne gledalce.

Na primer, en videoposnetek z napisom »Ko vaš vodja reče pretresite, je videti kot veliko« si je ogledal več kot 5 milijonov krat.

@ nnennaaaaa6 🤫 še posebej, ko je zaseden 🤫 #StepandFlex # k18hairflip #MyPlayoffPicks #fyp #fyp シ #foryou #mcdonalds #comedy #virus #trending #essentialworker #MCD’ ♚ ni pomembno

Gledalci tega videoposnetka so pustili številne negativne komentarje z vprašanji, kot je “Zakaj ga preprosto izpolnite?”

“Ne zavedam se, da ste vsi tako škrti … to ne izhaja niti iz vaše plače … Delal sem, da bi zaslužil, da bi vam plačal,” je zapisal eden od gledalcev in ponovil številne druge.

Še en videoposnetek, povezan s pijačo, ki je pretresel številne skakače, je bil naslovljen »Ko stranka želi napolniti svojo pijačo«.

@ nnennaaaaa6 🙄🙄🙄🙄 #fyp シ #fyp #foryou #essentialworker #viral #trending #mcdonalds #FritoLayRickRoll #comedy #šale #drink #ice #drivethru #viralvideo –poibo ガboガyガガoガy

Tako kot v prejšnjem videu se je veliko gledalcev odzvalo negativno in poudarilo, da je trajalo toliko časa, da so skodelico napolnili z ledom, kot da so jo napolnili s pijačo.

“Zakaj ga preprosto ne napolnite s tekočino, ki jo plača stranka, saj ste plačani za to?” je vprašal en gledalec. »Kaj je namen malenkosti? Samo radoveden sem. “

V drugem videu prikazuje, kako s svojo kodo naključno razporejenega zaposlenega prisluži točke na lasten račun, kar je, kot so poudarili mnogi, v bistvu tatvina.

@ nnennaaaaa6 ljudje, ki razumejo, razumejo 😂 # cashapp13plus #ColorCustomizer #fyp #fyp シ #comedy #jokes #virusno #trending #mcdonalds #essentialworker #foryou ♬ Spongebob Tomknellery – Dante9 S

“Naslednji teden se bom vrnil za video, ko boš odpuščen,” je komentiral nekdo. Ni se zgodilo.

@ nnennaaaaa6 Odgovorite na @ thatboyryan03 #greenscreenvideo 🤔 dosegel 2. del 😭 # cashapp13plus #fyp #fyp シ #comedy #viral #trending #jokes #mcdonalds #essentialwork ♬ –te David Spongeyll.

“Kako imaš še službo?” je po ogledu naslednjega videa vprašal gledalec.

@ nnennaaaaa6 Hahaha 🤣 #YerAWizard #FritoLayRickRoll #StepandFlex #fyp #fyp シ #foryou #mcdonalds #essentialworker #comedy #vices #virusno #trending #icecream #work ♬ To Spongebonge

Kljub vsem tem in številnim drugim TikTok videoposnetkom, kot so ti, je še vedno nekako zaposlena in živi življenje na hitro hrano trak. Dobri časi.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *