DragRave s Mystery Box – The Pulse» Chattanooga’s Weekly Alternative

DragRave s Mystery Box - The Pulse» Chattanooga's Weekly Alternative

Srečno novo leto, DragRavers! Zdaj, ko je vsega prazničnega vrveža konec, ste slekli praznično dekoracijo, vrnili in zamenjali vse tiste grde srajce, ki vam jih je teta Donna podarila za božič, in zadnji praznični ostanki so pojedeni, kaj pa noč sprostitve in zvoka za zabavo?

V soboto, 15. januarja, se vračamo v Wanderlinger Brewing Company na DRAGRAVE: Drema Party! Pripravite se na noč PJ-ja, hitre hrane, boja z blazinami in seveda drag show in plesnega ravea, ki traja, dokler se ne odločite, da je čas za odhod domov!

Za najbolj bolne ritme v Chattanoogi bo poskrbel nihče drug kot Mystery Box pred in po drag showu ter vso noč do jutranjih ur, ko se zadnji preda plesni utrujenosti!

V času oddaje imamo seksi in zaspane talente Courtney Chance, BeeBee Alexander, The Platinum Angel in Pynk Dyme, pa tudi voditelja oddaje, enega od vaših Royal of Rave, Cirana Chanel Stratton!

Vemo, da imajo vsi radi BREZPLAČEN DENAR, kajne? No, poglejmo, kako oblečete svojo najbolj seksi, najbolj zaspano in najboljšo obleko za spanje in dobite priložnost, da osvojite 75 $ DENARNE NAGRADE!

Veselimo se čudovite noči kopalnih plašč, mehkih copat, junk fooda in TURULJE! Lahko bi celo igrali Spin the Bottle ali 7 Minutes in Heaven, za tiste, ki ste dovolj stari, da se spomnite pravih domačih zabav in zabavnih iger stare šole!

10 $ vnaprej in 15 $ na vratih!

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *