Food Vlogger sprejme izziv, da poje 100 Momoa naenkrat. Ali lahko to stori?

Food Vlogger sprejme izziv, da poje 100 Momoa naenkrat.  Ali lahko to stori?

Mnogi radi jedo momo, nihče pa jih ni pripravljen pojesti 100 naenkrat. Videoposnetek, v katerem se YouTuber Madhuri Lahiri loti izziva pojesti 100 mamic, je nenadoma postal viralen na družbenih omrežjih. Videoposnetek so si na YouTubu ogledali več kot 7 milijonov krat. Video ni nov in je bil objavljen lani, je pa spet v trendu med uporabniki interneta.

Madhuri Lahiri sprejme izziv, da poje 100 piščancev Momo naenkrat, je naslov videoposnetka na YouTubu. Postopoma pa ta izziv postane trd oreh

Zdaj je vprašanje, ali mu bo uspelo izpolniti nalogo?

Blogerka o hrani se pojavi v videu s 100 dekleti s piščancem pred njo in jih obvesti, da je prišla izpolniti izziv. Dimnik momov se hrani v posodi, na mizi pa šteje 100 mamic.

Da bi izpolnila svoj izziv, YouTuberka začne jesti mojo. Sprva se zdi, da je vse v redu, a ko se ji želodec napolni, ne more več zaužiti več mam. Kljub vsem prizadevanjem Youtuber ne uspe opraviti naloge, da poje 100 mamic in od tega jih 20-25 ostane na mizi.

Te vrste prehranskih izzivov so izjemno priljubljene. Nekateri ljudje uživajo v sprejemanju in dokončanju takšnih izzivov. Ljudje, ki so videli video, so deklici ponudili različne nasvete. Nekdo je komentiral, da je uživanje toliko kalorij nezdravo, druga uporabnica pa je dejala, da lahko zaradi uživanja nezdrave hrane zboli.

Tukaj je povezava do videa:

Hkrati je večina uporabnikov interneta po ogledu videa izrazila željo, da bi pojedla mojo.

Preberite vse najnovejše novice, najnovejše novice in novice o koronavirusu tukaj.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *