Goljufa za gospodinjska opravila za zaposlene starše

Goljufa za gospodinjska opravila za zaposlene starše

Težko je voditi gospodinjstvo. Tukaj, vse na eni strani, moji najboljši nasveti in triki za vzdrževanje reda, ko vam zmanjka časa. Imejte to za svojo goljufijo.

Načrtovanje obrokov: Načrtovanje nakupovalnega seznama na podlagi oglasov za živila in priljubljenih kuharskih knjig je odlično, a če za to nimate časa, ne skrbite. To je vse, kar si morate zapomniti, da načrtujete tedenske dragocene obroke: ponedeljek brez mesa, torek brez taco, srede brez pšenice, povratni četrtek, ribi petek, špageti sobote in nedeljske piščančje večerje. Vstopite v trgovino s tem načrtom igre in vse bo v redu. Poiščite beljakovine v akciji, dodajte vrečko krompirja, naberite več vrečk zamrznjene zelenjave in zaokrožite s tortiljami, rjavim rižem, testeninami in svežimi pridelki in čez teden dni boste imeli večerjo. Povratek v četrtek je čas, ko boste zaužili ostanke hrane.

Očistite v hipu: Če so vaši otroci majhni, počivajte. V redu je, da je vaša hiša katastrofa. resno. Vsak, ki te sodi po tem, kako izgleda tvoja hiša, je kreten. S tem v mislih lahko v petih minutah naredite velik vpliv. In vaši otroci lahko pomagajo, še posebej, če vklopite glasbo in iz nje naredite igro. Skoraj vsak dan si nastavim časovnik, še posebej, ko se počutim preobremenjeno ob umivalniku, polnem umazane posode. Tekmujte s časom in poglejte, koliko lahko dosežete v petih minutah. Dober čas bo. Če imate več časa, porabite pet minut za čiščenje vsake sobe.

dvojno: Tukaj so naloge, ki jih lahko kombinirate za največji učinek. Med pospravljanjem postelje si umijte zobe. Med kuhanjem kave izpraznite pomivalni stroj. Med zajtrkom preberite časopis. Med zlaganjem perila poslušajte zvočne knjige. Med kuhanjem večerje pomijte posodo. Spakirajte kosila, medtem ko odlagate ostanke hrane.

Investirajte v robotski sesalnik: Prihodnost je zdaj. Zakaj bi delali, ko bodo roboti opravili delo namesto vas? Sem oboževalec Roombe, vendar obstajajo druge znamke, ki stanejo okoli 150 $. Recimo, da sesalnik zdrži tri leta vsakodnevne uporabe. To je 15 centov na dan. Če obstaja preproga z resicami, ki vam to preprečuje, ker mislite, da se bo sesalnik zataknil, se znebite preproge. Nobena preproga ni vredna tisoč ur sesanja. Vaše okolje bo bolj zdravo brez vsega tega prahu v hiši.

Naj si tehnologija zapomni stvari namesto vas: Amazon ima Alexa, Apple ima Siri in Google ima pomočnika; uporabite tehnologijo za pomoč. Nastavite opomnike, da boste vedeli, kdaj otroke peljati na nogomet ali jih pobrati z vaje orkestra. Hudiča, lahko celo uporabite tehnologijo, da se pritožite svojim otrokom v vašem imenu. “To je opomnik. Čas je, da izklopite Xbox in si umijete zobe. Vaše otroke bo morda jezila Siri, ker se pritožujejo, namesto vas.

Gospodinjska dela običajno niso plačana, je pa neverjetno dragoceno delo. Morda se ne zdi pomembno, še posebej, če vas družina jemlje za samoumevno, vendar je. Dobro delo za dokončanje.

Jennifer Bardsley objavlja knjige pod svojim imenom in pod psevdonimom Louise Cypress. Poiščite jo na spletu na Instagramu @jenniferbardsleyauthor, na Twitterju @jennbardsley ali na Facebooku kot avtorico Jennifer Bardsley. Pošlji ji e-pošto na learningmybabytoread@gmail.com.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *