John Daly je restavracijo okronal za najboljša piščančja krila v Združenih državah: “10-krat boljša od vseh”

John Daly je restavracijo okronal za najboljša piščančja krila v Združenih državah: "10-krat boljša od vseh"

Poskusite doseči svoj polni potencial, vendar ne boste našli nobenega moškega, ki bi bil tako strasten do hrane kot John Daly. Kolikor je bil znan po svojih tekaških veščinah, je njegovo ime enako znano, ko gre za noro prehrano in življenjski slog. Njegova vneta predanost hitri hrani je občudovanja vredna, saj zdaj vemo, da je njegov najljubši kraj za jesti piščančja krila Hooters!

AD

Članek se nadaljuje pod tem oglasom

SIOUX FALLS, JUŽNA DAKOTA – 18. SEPTEMBER: John Daly iz Združenih držav se postavlja na 5. zelenico v drugem krogu Sanford International, ki ga je Cambria predstavila v Minnehaha Country Clubu 18. septembra 2021 v Sioux Fallsu v Južni Dakoti. (Foto Alex Goodlett / Getty Images)

Pred nekaj tedni je Daly skupaj s sinom Little Johnom osvojil igrišče na prvenstvu PNC in osvojil pokal Willie Park Trophy. Med tistimi, ki so pod njimi na lestvici, so bili favoriti občinstva, Tiger in Charlie Woods, ter branilec naslova Mike in Justin Thomas.

AD

Članek se nadaljuje pod tem oglasom

V tednu praznovanja se je 55-letnik pojavil v epizodi podcasta Full Send, kjer je razpravljal o številnih temah, od igranja Charlieja Woodsa do igranja s prejšnjimi predsedniki ZDA. Vendar pa je o temi, ki mu je najbližja, povedal naslednje:

POtopite se globlje

Nekdanji predsednik PGA Tour PAC o PIP-ovi zmagi Phila Mickelsona: ‘Kolikor vem, je Phil zmagal tisti večer. Mislim, da se plaz ni začel’

pred 31 minutami

John Daly izraža svojo ljubezen do Hooters

Ko je govoril o preteklih ‘slabih poslih’ Boba Meneryja in o tem, kako so Buffalo Wild Wings ‘*ck’, je John dejal: “Hooters wings so desetkrat boljša od vseh kril v državi. Želite poskusiti zgraditi svoje? Lahko greste v večino trgovin in kupite krila, lahko kupite omako za krila Hooters! V publixu ali Walmartu ne vidim kril divjih bivolov.”

AD

Članek se nadaljuje pod tem oglasom

Nadalje razkrije svoje občudovanje nad še eno izmed svojih najljubših verig in pravi: “V trgovinah vidim omake s peščeno omako in uganite kaj – vidim omake Taco Bell v trgovinah z živili!” Kot naknadno razmišljanje in med več prepletenimi glasovi je Daly zamrmral: “Obožujem McDonald’s.” No, če se še niste zavedali njegove ljubezni do nezdrave hrane, ste dobrodošli.

Tudi na koncu seje se ni mogel upreti, da bi rekel: »Preden končamo, se želim zahvaliti Hootersom, originalnim Hootersom. Obožujemo jih, najboljša krila na svetu!

AD

Članek se nadaljuje pod tem oglasom

Kaj torej čakajo šepetalci? Že sponzorirajte!

Oglejte si to zgodbo – Conor McGregor, Cody Garbrandt in drugi UFC borci, ki so imeli slabo leto 2021.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *