Kako je zvezdnik Shape Of You Ed Sheeran, ki je oboževal nezdravo hrano, izgubil 5 kamnov na teži, ko je zavrgel to pijačo

Kako je zvezdnik Shape Of You Ed Sheeran, ki je oboževal nezdravo hrano, izgubil 5 kamnov na teži, ko je zavrgel to pijačo

Kako je zvezdnik Shape of You Ed Sheeran, ki je oboževal junk food, izgubil 5 kamnov na teži, ko je zavrgel TO pijačo | Zasluge za fotografije: iStock Pictures

Ključni poudarki

  • Alkohol je ena najpogosteje zaužitih pijač na svetu
  • Po podatkih WHO alkohol vsako leto vzame več kot 3 milijone življenj po vsem svetu
  • Preberite, če želite izvedeti, kako je Ed Sheeran izgubil 5 kamenčkov z zmanjšanjem porabe te priljubljene pijače

New Delhi: Med različnimi zvezdniki, ki so razkrili svoje fitnes skrivnosti, je eden naših najljubših pevcev, ki ga pravzaprav ni treba predstavljati, saj njegove pesmi govorijo namesto njega. Od »All Of The Stars« do »I See Fire« je ta umetnik izboljšal tudi našo filmsko izkušnjo. Da, govorimo o nikomur drugem kot o Edu Sheeranu. Pevec “Shape of You” Ed Sheeran si je odprl pot do hujšanja, kar je močno vplivalo na “Shape Of”.

Ed Sheeran je “srečnejši” brez alkohola

Kot poroča Express.co.uk, je Ed Sheeran spregovoril o svoji impresivni izgubi teže, na kateri je z zmanjšanjem alkohola izgubil 5 kamenčkov (približno 31 kg). Pevka je razjasnila zadevo: »Moja težava je bila v tem, da sem šel v pub, jedel bangerje in kašo, pito, morda puding in nato kup pinte. In potem ne vadite.”

Pevec je imel ob odhodu na pot 15,5 kamna, a je kamenje uspel spustiti na 10,5. Svojo hčer je priznal kot enega glavnih dejavnikov, zaradi katerih je razumel pomen zdravega telesa in duha. Ona je tudi gonilna sila in motivacija za njegovo pot razstrupljanja.

Včasih sem bil človek za pico in krompirček in to je vse, kar sem jedel, a ko sem začel potovati po svetu, sem razmišljal o tem, kot da bi celotna kultura govorila ‘to je naša stvar’ in ‘to nam je všeč, potem bom Poskusi, ker ko greš v katero koli restavracijo in je tam kuhar in so specializirani za nekaj, to mora biti dobro,« je dodal.

Evo, kaj je Edu Sheeranu pomagalo shujšati:

  • Redno uživanje alkohola zmanjšano na občasno.
  • Previden del vnosa alkohola.
  • Sledite čistemu življenjskemu slogu.
  • Redna telesna aktivnost s tekom, kolesarjenjem itd.
  • Uživanje zdrave prehrane.

Alkohol je ena najpogosteje zaužitih pijač na svetu. Kljub temu, da je priljubljena pijača, se je uživanju alkohola treba izogibati, saj lahko povzroči različne kratkoročne in dolgoročne zdravstvene zaplete, kot so bolezni srca in ožilja, težave z jetri in celo rak. Po podatkih Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) alkohol vsako leto ubije več kot 3 milijone ljudi po vsem svetu.

Izjava o omejitvi odgovornosti: Nasveti in predlogi, omenjeni v tem članku, so samo za splošne informativne namene in se ne smejo razlagati kot strokovni zdravstveni nasvet. Vedno se posvetujte s svojim zdravnikom ali dietetikom, preden začnete s kakršnim koli fitnes programom ali spremenite svojo prehrano.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *