Kim Jong Un je izgubil več kilogramov, zaradi pomanjkanja hrane v državi skoraj neprepoznavno

Kim Jong Un je izgubil več kilogramov, zaradi pomanjkanja hrane v državi skoraj neprepoznavno

Zdravje severnokorejskega voditelja Kim Džong Una je že dolgo fascinantno za tabloide in je po zadnjih poročilih darilo, ki ga še naprej daje. Na zadnjih fotografijah, ki so jih objavili severnokorejski mediji, je Kim videti s še vitko postavo do te mere, da je skoraj neprepoznavna. Korejska centralna tiskovna agencija je objavila fotografije, posnete na sestanku stranke. Daily Mail je poročal, da so vladni uradniki razpravljali o “boju” proti svoji “Stranki in ljudem do naslednje faze zmage”. Država se spopada z gospodarsko krizo zaradi pandemij, naravnih nesreč in sankcij za svoj program jedrskega orožja.

Uradniki, ki ugotavljajo, da je diktator zdrav, trdijo, da “manj poje v korist države”, ki se sooča z akutnim pomanjkanjem hrane. Špekulacije o Kimovem zdravju so se začele pojavljati v začetku leta 2021, ko se je pojavil po tem, ko je na videz izgubil 40 funtov (približno 20 kg). Čeprav so državljani opustošeni zaradi lakote in sistematičnega zatiranja, je državna televizija dejala, da Kimovo “vitko” stanje “ljudi lomi srca”.

V poročilu v The Guardianu so opazovalci ugotovili, da bi lahko bila njegova izguba teže usmerjena v izboljšanje “fizike” in da v severnokorejskih videoposnetkih niso poročali o nenavadnih primerih. Govorice o bolezni so se začele pojavljati tudi novembra, ko se je vitka Kim po enem mesecu pojavila v javnosti, kar je bila njegova najdaljša prekinitev pred javnostjo v sedmih letih.

Severno Korejo so leta 2020 prizadele hude poplave, ki so uničile pridelke in razselile družine. Nenehne poplave in suše so povzročile večje uničenje pridelka in posledično pomanjkanje.

V Južni Koreji je bil njegov vitki videz v središču velikega zanimanja, mediji pa so objavili fotografije njegovih prejšnjih in sedanjih nastopov. Kimovo zdravje je pomembno v Seulu, Washingtonu, Tokiu in drugih svetovnih prestolnicah, ker ni javno imenoval naslednika, ki bi nadzoroval uspešen jedrski program, namenjen ZDA in njihovim zaveznikom – če je nesposoben. Severna Koreja, ki nikoli ni bila odprta glede notranjega delovanja svojega vodstva, se je v zadnjem letu še bolj zaprla, da bi se zaščitila pred pandemijo.

Kim, znana po močnem pitju in kajenju, prihaja iz družine, ki je imela v preteklosti težave s srcem. Njegov oče in dedek sta umrla zaradi težav s srcem. Strokovnjaki pravijo, da bi njegova teža lahko povečala možnost srčno-žilnih bolezni.

Tukaj preberite vse najnovejše novice, najnovejše novice in novice o koronavirusu.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *