Krona slave – BusinessWorld Online

Krona slave - BusinessWorld Online
FILMSKI in televizijski igralec Albert Martinez

AS Samson, igralec Albert Martinez globoko skrbi za svoje lase.

“Izpadanje las je največji strah vseh moških,” je dejal Martinez v izjavi. “Tudi mene osebno je to strah.”

Gospod Martinez, eden najbolj zaželenih vodilnih mož v državi, je pravkar dopolnil 60 let, a verjetno še nekaj časa ne bo videti tako dolgo. To pripisuje svojemu režimu samooskrbe, ki vključuje pravilno prehrano, izogibanje nezdravi hrani, dobro spanje, izogibanje alkoholnim pijačam in mazanje nočnih krem. Nekaj ​​zaslug gre tudi Medic Hair for Men, serumu za lase, katerega ambasador je.

Medic Hair je namenjen ohranjanju ponovne rasti in preprečevanju izpadanja las. Sestavine, kot sta svinjska palmeta in izvleček ginsenga, ciljajo na primarni vzrok za izpadanje las, dihidrotestosteron (DHT).

“Resnično morate razmišljati o tem, kako pomagati svojim lasem,” je dejal gospod Martinez. “Potrebujete serum, da bodo vaši lasje zdravi in ​​gosti.”

Njegovi drugi nasveti za nego las, ki jih delite z BusinessWorld po e-pošti, vključno z neuporabo šampona. “Samo zmočite lase, jih osušite z brisačo in [then he] uporablja Medic Hair,« je dejal predstavnik. Serum nanesemo na lase in lasišče dvakrat na dan dva do štiri mesece, nato enkrat na dan neprekinjeno za vzdrževanje po doseganju želenih rezultatov.

“Skrb zase je zelo pomembna,” je dejal gospod Martinez. »Opredeljuje vašo osebnost, vaš značaj. Želiš živeti dolgo in dlje uživati ​​v življenju.”

“Če lahko obdržiš lase na glavi, je to najbolje!”

Medic Hair For Men je na voljo v Shopee in Lazada po ceni 1790 P na steklenico, kar je dobro za en do dva meseca redne uporabe. – JLG

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *