Maxene Magalona deli svojih 5 odločitev o negi kože za novo leto

maxene magalona skincare ig

Za zvezdnike je izjemno pomembno, da koža ostane brez madežev. Tega se dobro zaveda igralka in inštruktorica joge Maxena Magalona.

Igralka “Virusnega škandala” je leto 2022 pozdravila z “jasnostjo in skrbjo”, saj je delila edinstven niz novoletnih zaobljub, ki pomagajo doseči zdravo kožo, glede na njeno stran na Instagramu danes, 9. januarja.

Za Magalon je prvi korak, da se v celoti »sprejmiš in sprejmeš«, »da se lahko vedno počutim udobno v svoji koži«.

»Pravzaprav sem to fotografijo pravkar posnel brez ličil, brez dodajanja filtrov ali urejanja, da bi izgledala bolje. To sem v resnici in odločila sem se, da bom proslavila svojo pristnost tako, da sem samo jaz, «je povedala in v svoji objavi pokazala svojo fotografijo.

Drugič, Magalona daje svoji koži “ustrezno nežno ljubečo nego, ki si jo zasluži”, tako da skrbi za obraz, izvaja lastno rutino nege kože doma in uporablja izdelke, ki bodo njeno kožo naredili bolj zdravo.

“Ne gre za videz,” je rekla. “To je moj način, kako s svojo kožo ravnam spoštljivo in nanjo gledam kot na sveti del tega, kar sem.”

Tretjič, Magalona vsak dan pije veliko vode. Ohranja jo hidrirano in zato njeni koži daje naraven sijaj. Poje tudi veliko sadja in zelenjave, hkrati pa zmanjša vnos nezdrave hrane.

“Ti si to, kar ješ, zato želim samo ostati veganka in jesti zdravo hrano,” je rekla.

Četrtič, Magalona ne pozabi “vsak dan več meditirati”, ker ji omogoča “lajšanje stresa in zmanjšanje negativnih čustev, kot sta tesnoba in strah.”

“Ta dnevni ritual mi pomaga najti mir in srečo, kar vpliva na videz in občutek moje kože,” je pojasnila. “Vsakič, ko meditiram, se počutim tako osveženo in prenovljeno.”

Na koncu Magalona vedno moli in je zelo hvaležna, da je dobila kožo in telo, ki ga ima.

“Hvaležnost te naredi gracioznega,” je rekla, “kar se vidi, ko se nasmehneš.” JB

POVEZANE ZGODBE:

Ali sta se Maxene Magalona in Rob Mananquil razšla? Oboževalci so opazili, da mu preneha slediti na Instagramu

POGLED: Večerja Maxene Magalona s starši Roba Mananquila med špekulacijami o razhodu

Prejemajte najnovejše novice o življenjskem slogu v vaš nabiralnik

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *