‘Moj partner je prosil, da me pelje ven na eleganten obrok in končala sva v McDonald’su.

'Moj partner je prosil, da me pelje ven na eleganten obrok in končala sva v McDonald'su.

TikToker Darcy je bila grenko razočarana, ko ji je 4 metre visok moški ponudil, da jo popelje na čudovit zmenek, le da je končal v McDonald’su in Wetherspoonsu

Video nalaganje

Video ni na voljo

Dekliški zmenek ji je obljubil hiter obrok, a resničnost je bila tako slaba …

Ni skrivnost, da so prvi zmenki lahko zelo živčni, a ko je TikToker Darcy poklical 6-metrski in 4-metrski moški, ki je vozil Beamer, je bila navdušena.

Študentka Darcy, ki išče svojega gospoda Darcyja, redno hodi v TikTok, da pregleda njene datume od začetka do konca, in ta je bil videti obetaven.

Darcy se je oblekla in komaj čakala, da spozna moškega, ki jo je našel v aplikaciji, preden jo je vprašala, ali jo lahko pelje na večerjo. Par si je na Instagramu izmenjal nekaj sporočil, on pa ji je povedal, da je zmenek na njem, ker si zasluži poslastico.Darcy je celoten datum dokumentirala na TikToku
(

Slika:

@DARCYTIKYTOKKY / TIKTOK)Ni šlo dobro …
(

Slika:

@DARCYTIKYTOKKY / TIKTOK)

Za več novic, ki vas zanimajo, neposredno v vaš nabiralnik, se prijavite na enega od naših dnevnih glasil tukaj.

“Ne, draga, v redu je, iskreno, lahko samo nekaj pijače in rad bi te pogostil, vredna si,” ji je rekel.

»Samo za kratko zgodbo, visok je 6 čevljev 4 in vozi Beamer,« je pojasnila v posnetku, objavljenem z njenega ročaja @darcytikytokky.

Posnetek njunih dveh je nato delila na Wetherspoons, kjer je bil na žalost pogovor suhoparen, on pa se je že trudil upravičiti pričakovanja.

“Žlico za hitro, potem mi je rekel, naj te peljem na obrok,” je zapisala, a je bila nekaj trenutkov pozneje grenko razočarana.

Posnetek jo je nato prekinil v McDonald’su s pripisom: “Slišiš, kako jezna sem v svojem glasu? Verjemi, pojedla sem svoje kepe in potem eksplodirala.”

Nadaljevala je: »Pravzaprav sem jezna, ali lahko verjameš? Drznost! Ta moški mi je prinesel obrok 9 nuggets – in spil mojo pijačo.

»Leta 2022 tega vedenja moških ne manifestiramo, teh moških ne privlačimo. Ali res misliš, da si zaslužim Maccies? B****, zaslužim si Sharda.”

Darcy je dodala, da jo je mikalo, da bi razkrila identiteto kompleksa, a se je odločila proti temu.

“Ampak vedi, da s tem ne boš dobil nobene punce – mislim, če je tvoj stil, potem sejmi, ne pa dekleta, kot sem jaz,” je zaključila.

Imate zgodbo za deliti? Želimo slišati vse o tem. Pišite nam na vašmirror@mirror.co.uk

Preberi več

Preberi več

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *