Najboljše oddaje o hrani/kuhanju za pretakanje na Netflixu

Najboljše oddaje o hrani/kuhanju za pretakanje na Netflixu

Ko iščete še eno brezskrbno oddajo o pekarskem tekmovanju, ki je podobno (vendar drugačno) od “Nailed It!”, ne iščite dlje od Netflixove oddaje “Best Remains Ever!” V tej oddaji trije izšolani kuharji prejmejo različne vrste ostankov in imajo nalogo, da vse, kar jim dajo, spremenijo v povsem novo (in elegantno) jed. Ne glede na to, ali prejmejo dan starih tacosov ali hrano z otroške rojstnodnevne zabave, so njihove kulinarične sposobnosti resnično na preizkušnji.

In čeprav je sama oddaja le zabava in igra (zmagovalec domov prinese 10.000 $), je pravzaprav dober način, da se naučite, kako preurediti tiste ostanke, ki jih nikoli ne znate ponovno uporabiti. Upoštevajte le, da so prikazani tekmovalci pravi kuharji, zato prenovljene jedi, ki jih pripravljajo, morda ne bodo v vaši krmilnici. Kljub temu je dobro za spodbujanje ustvarjalnih sokov. Poleg tega gostitelji (in tekmovalci) ponujajo nasvete o rehidraciji in pogrevanju mesa, kako prikriti premočne začimbe in celo, kako spremeniti riž v nepričakovan preliv in ne v škrobno osnovo. Tako lahko dejansko poberete nekaj uporabnih nasvetov, ki jih boste uporabili za svoje domače jedilnike.

Oddaja je bila izdana konec leta 2020, aprila 2021 pa ni nobene besede o tem, ali bo druga sezona, a glede na Fansidedov “Hidden Remote” je precej jasno. Predstava se mora nadaljevati. Toda tudi če ni, se morate vključiti v 1. sezono.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *