Natural Grocers strankam pomaga ohranjati dobro zdravje skozi vse leto

Natural Grocers strankam pomaga ohranjati dobro zdravje skozi vse leto

Fotografija z dovoljenjem Natural Grocers

Podjetje Natural Grocers začenja novo leto s tednom ponastavitve resolucij. Od 18. do 22. januarja 162 trgovin prodajalcev ekološke in naravne hrane v soseščini podpira cilje članov svoje skupnosti, da se držijo svojih odločitev skozi vse leto s promocijo Rooted in Health.

S petdnevnim popustom na kakovostne izdelke in nagradnimi igrami z dodano vrednostjo odločitve v podjetju Natural Grocers ne smejo biti stresne, težke za vzdrževanje ali drage za vzdrževanje, je povedalo podjetje Colo s sedežem v Lakewoodu.

Poleg tega bodo imeli člani Npower (brezplačnega programa zvestobe Natural Grocers) ekskluziven dostop do posebnih ponudb, brezplačnih nagrad in nagradnih iger ves mesec.

Nutricionisti Natural Grocers so razvili priročen seznam novoletnih zaobljub, ki jih spremljajo uporabni triki, ki jih naredijo enostavne za vzdrževanje, cenovno ugodne in zabavne. Od uživanja 100 % ekoloških izdelkov skozi vse leto in dajanja prednosti kakovostnemu spanju do razstrupljanja doma in nege telesa do pustolovskega duha hrane, Resolution Reset Week je zasnovan tako, da pripravi ljudi na uspeh pri skrbi za lastno zdravje, so dodali v podjetju.

V tednu ponastavitve ločljivosti lahko stranke dostopajo do:

Epski prihranek za skrbnike ločljivosti. Vse stranke bodo prejele do 44 % popust na Natural Grocers po dostopnih cenah na izdelke, kot so vitamini in dodatki, nega telesa, zdravi prigrizki, nadomestne mlečne izdelke brez mlečnih izdelkov, organske testenine brez glutena, kostna juha, organske wellness injekcije in več toga.

Darila iz naravnih živil. Stranke Npowerja bodo prejele eno brezplačno vrečko za večkratno uporabo in eno brezplačno 6-unčno pločevinko črnih oliv Natural Grocers.

Obdržite nagradno igro svoje resolucije. Stranke lahko osvojijo tudi darilno kartico Natural Grocers v vrednosti 1000 $, tako da izpolnijo obrazec za nagradno igro, ki je na voljo na kateri koli lokaciji Natural Grocers. Zmagovalca bo določil žreb med vsemi prijavljenimi.

Več popustov

Med januarjem dodatni popusti za člane Npower vključujejo:

Uživajte v hrani, dopolnite ostalo: Stranke, ki porabijo 35 $ za dodatke, bodo ob nakupu prejele 5 $ popusta. Druga možnost je, da bodo tisti, ki porabijo 100 $ za dodatke, prejeli 15 $ popusta pri nakupih do 10. januarja.

Vsak teden poskusite eno novo hrano: Kupci Npowerja bodo od 6. do 12. januarja prejeli 20 % popust na zamrznjene priloge Natural Grocers, vključno z rižoto, njoki in žitnimi mešanicami.

Jejte 100% ekološke izdelke skozi vse leto: Natural Grocers ponuja posebne popuste na vse ekološke izdelke (edini izdelki, ki jih ponuja Natural Grocers) od 13. do 18. januarja.

Razstrupite svoj dom: Od 18. do 24. januarja stranke Npower prejmejo 10 % popust na celotno ponudbo čistilnih izdelkov Natural Grocers, kot so bio detergent za pranje perila, milo za posodo in odstranjevalec madežev za hišne živali.

Hidratirajte: Natural Grocers ponuja članom Npower 10 % popust na vso negazirano in gazirano vodo od 20. do 26. januarja.

Osredotočite se na samooskrbo in razstrupljanje izdelkov za nego telesa: Članice od 25. do 31. januarja prejmejo 25 % popust na izdelke za nego telesa Alba Botanica.

Dodatna nagradna igra: Člani Npover, ki od 1. do 31. januarja kupijo dodatek blagovne znamke Natural Grocers, bodo samodejno prijavljeni in osvojili nabor petih osnovnih dodatkov blagovne znamke Natural Grocers. En zmagovalec v vsaki trgovini bo prejel en multivitamin, magnezij, vitamin D, DHA ali EPA ter super hranila, kot so puranji rep, berberin, CoQ10 in kurkuma.

HOČETE VAŠE NOVICE NA PRSTE?

Pridobite današnje informacije o živilski industriji, ki jih morate poznati. Prijavite se za prejemanje sporočil od Trgovina z živili Winsight.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *