Neizpovedana resnica o sladoledu brez okusa

Neizpovedana resnica o sladoledu brez okusa

Nobenega dvoma ni, da je Tastee-Freez okus drugega časa, še posebej v glavah tistih, ki se spomnijo, da so se ustavili ob cesti in se okrepčali. Vendar blagovna znamka ni izginila ali pozabljena, saj trgovine Tastee-Freez še vedno obstajajo, čeprav ne tako plodno. Danes je le nekaj restavracij, na Aljaski, v Arizoni, Kaliforniji, Floridi, Illinoisu, Marylandu, Severni Dakoti, Južni Karolini in Vermontu.

Poleg stožcev, sladic in specialitet so na mehkem servirnem meniju tudi gosti, kremasti napitki ter korenino pivo in soda. Zamrzovanje ponuja ohlajeno skodelico mehke porcije, pomešano z Ore ali koščki sladkarij, podobnih McFlurryju.

S skupino Galardi na čelu se Tastee-Freez širi po vsej državi v restavracijah Wienerschnitzel, kar pomeni, da lahko v slavni kombinaciji psa in zamrznjene sladice uživate še danes. Morda se zgodi, da privlačni znaki znamke ne bodo nikoli več osvetlili cest v izobilju, a ni dvoma, da je Tastee-Freez ustvaril zapuščino v zgodovini hitre prehrane in blagovno znamko, ki tistim, ki so dovolj stari, da se je spomnijo, vrača lepe spomine. To so hrana, občutek in vzdušje, pa tudi čas in kraj. Zato je Tastee-Freez tako cenjen kot sladka poslastica zadnjih dni s strani tistih, ki poznajo ime in se spomnijo, kako prekleto dobrega okusa, zlasti s pasjim čilijem.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *