Nick Cannon misli, da ima lupus, potem ko so mu diagnosticirali pred 10 leti

Nick Cannon misli, da ima lupus, potem ko so mu diagnosticirali pred 10 leti

Nick Cannon o svojem desetletnem boju z Lupusom je povedal v pogovorni oddaji 10. januarja. “The Nick Cannon Show” se snema v Harlemu.

Igralec je z gledalci delil svojo 10-letno pot skupaj s takratno ženo, pevko Mariah Carey. Lupus je kronična avtoimunska bolezen, ki jo je težko diagnosticirati, pri kateri imunski sistem napada zdravo tkivo, namesto da bi se boril proti okužbi.

NEW YORK, NEW YORK – 10. JANUAR: Nick Cannon govori o svojem boju proti lupusu na “The Nick Cannon Show” 3. januarja 2022 v Harlemu v New Yorku. (Fotografija »The Nick
Cannon Show”).

Igralec “Drumline” je prvič začel čutiti simptome, ko je s Carey igral na snegu s svojimi hčerkama dvojčkoma. Cannon je od nikoder rekel, da čuti nepopisno bolečino v kolku skupaj z akutno težko sapo. Videoposnetek je posnel posnetke Careyja s Cannonom, ko obiščeta zdravnike v iskanju diagnoze.

“Pred desetimi leti,” je rekel Cannon. “Izkusil sem nenadno in skrivnostno bolezen, ki mi je skoraj vzela življenje. Takrat nisem vedel, da je lupus. In veste, vedno moram imeti prižgano kamero, tako da bi dobesedno samo odprl telefon, zgrabil kamero in se samo pogovarjaj s kamero.”

Dodal je, da je svoje celotno potovanje dokumentiral in poudaril, da gre za pomembno obletnico, zato se je odločil deliti svojo zgodbo.

Eden od simptomov lupusa je edem, ki je vnetje, ki ga povzroča kopičenje tekočine v telesu. V enem prizoru, medtem ko Cannon gleda svoj trebuh v ogledalu, se v ozadju sliši Carey, ki spominja svojega moža, da je tekočina začasna.

“Za zdaj. Ne za vedno,” je dejala Carey.

Cannon je zaradi bolezni trpel zaradi odpovedi ledvic in krvnih strdkov v pljučih.

»V mojih pljučih so našli dva krvna strdka. Resnično življenjsko nevarno, «je pojasnil voditelj pogovorne oddaje. “To je zadnje mesto, kjer želiš biti, človek. Zdravniki ti pravijo, da lahko umreš, jaz pa v tej sobi razmišljam in razmišljam.”

Moral je spremeniti celoten življenjski slog, vključno s prehrano, tako da je ignoriral nezdravo hrano, kot so piškoti in Cheeto. Cannon se je lotil tudi ledvične diete in začel jesti več sadja in zelenjave s kalijem, počasi pa je začutil, da se mu vrača moč. Igralec je dejal, da je vstal “kot feniks iz pepela”.

Cannon verjame, da Bog deluje na skrivnostne načine in želi pomagati navdihniti druge s svojim bojem proti lupusu in zmagoslavjem nad boleznijo.

“Uspeli smo, vsi,” je zaključil. »Svoj test spremenite v pričevanje. Svoj nered spremenite v sporočilo. In mislim, da še vedno gremo mimo.”

Več zgodb naših partnerjev:

“Vau”: Nick Cannon občuduje svojega “briljantnega otroka”, enoletno hčerko in močno kraljico

Američani pravijo, da morajo zaslužiti 128.000 $, da se počutijo dobro finančno

“Res samo način za dvig morale otrok.” Centerfielder Cardinals Harrison Bader zamenja učitelja telesne vzgoje, ki se bo prijavil v času COVID-19

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *