Odkrijte štiri nove gurmanske vroče točke v Cheshiru

Odkrijte štiri nove gurmanske vroče točke v Cheshiru

Objavljeno:
3. januarja 2022 ob 9.00januarja v Veliki Britaniji? Deževni dnevi, sivo nebo in temne noči. Uf, prikazuje Richarda Dasha iz Lost and Cheshire. Čeprav se v Cheshiru januarja morda ne bo najbolje zabavati, obstajajo živila, ki vas bodo popeljala okoli sveta. Cheshire je talilni lonec svetovne kuhinje, le vedeti moraš, kje iskati. Tukaj je nekaj naših najljubših krajev za jesti, da rezervirate svoj naslednji dopust, preden končate s sladico.

Eastern Point, Warrington

Eastern Point je azijska ulična stojnica s hrano, ki se nahaja znotraj tržnice Warrington. Lastnik Chris črpa vpliv iz vseh svojih zanimanj za hrano in dela v različnih azijskih restavracijah, da bi ustvaril zahodnjaški zasuk v korejski hrani.
Korejska ulična hrana v Eastern Pointu na trgu Warrington
– Zasluge: Eastern Point

Skromno, Chris nam pove, naj posnemamo njegove kolege kuharje in slavne kuharje, in se ne smatra za pravega strokovnjaka; njegova hrana pa je drugačna.

Chris uporablja marinade in vinaigrete, da poudari svoje želene okuse. Naredi Bad, ki bi se boril z najboljšimi in je pred kratkim izdal svoj Ramen. Naš najljubši ramen je prekrit z njegovim lastnim korejskim ocvrtim piščancem, globina okusa juhe pa dosega vse naše umami sanje, s čimer poskrbimo, da Eastern Point ostane ena naših najboljših izbir za hitre prigrizke v Cheshiru.

@easternpointwm

Unagi, Wilmslow

Ekipa wok-star v Unagi svoje veščine izpopolnjuje že več kot 30 let. Unagi OG je združil moči z lokalno restavracijo le tri tedne pred začetno blokado leta 2020. Tako kot številne druge majhne restavracije se je to izkazalo za prikrit blagoslov, saj so stranke zamenjale nočne izhode z nočnimi, a so kljub temu želele dobro jesti. Po velikem uspehu v Altrinchamu je ekipa zdaj odprla trgovino v Wilmslowu.


S stropa so viseli beli papirnati dežniki, osvetljeni z rdečo, nad suši barom z visokimi stoli okoli kovinskega pulta

Japonski suši bar Unagi v Wilmslowu
– Zasluge: Izgubljeno v Cheshiru

Neon Sushi Bar, ki nas trenutno popelje v Tokio, je pripravljen in kuhan iz nič po skrivnih receptih kuharjev UNAGI, rezultat pa je meni z uličnimi prigrizki, ocvrtimi rezanci v voku in najbolj svežim ročno zavitim sušijem in sašimijem. . Že sanjamo o poletnih dneh, ko bi uživali v njihovih poke skledah in srkali njihove koktajle po japonskem navdihu.

@foodunagi, unagiuk.com

Bar, Congleton

Povedali so nam, da je Boteco v Braziliji temačen in mračen bar, običajno odprt do poznih ur, kjer strežejo pristno brazilsko hrano in (zelo) močne koktajle … Prav to bi želela mož in žena Haseena in Felipe poustvariti v novem odprl Boteco v Congletonu.


Hrenovka v zavitku oblita s solato in omakami na brazilski način

Favela Dog – brazilska ulična jed, ki jo boste odkrili v Botecu, Congleton
– Zasluge: Izgubljeno v Cheshiru

Boteco je majhna brazilska restavracija z ulično hrano, ki se nahaja znotraj najnovejšega gostinskega lokala Congleton, Capital Walk. Ta prijeten kotiček Congletona vas bo nahranil in sprejel kot družino. Na njihovem meniju boste našli pristne brazilske in portugalske prigrizke in vplive. Oblecite si gurmanske hlače in poskusite nekaj novega: Feijoado in riž, Favella Dog, obcestne prigrizke v različnih oblikah – in seveda lahko pričakujete nekaj najboljših brazilskih zrezkov v Cheshiru!

@botecouk

Da Noi, Chester

Če bi radi pobegnili po okusu Italije, potem morate obiskati Da Noi, Chester. V lasti in vodi sta ga mož in žena Valentina in Fabrizio, ki prihajata iz gurmanskega zatočišča Torina v severni Italiji.


Posamezni veliki ravioli z olivnim oljem

Najboljši ravioli s sodobnim pridihom v Da Noi, Chester
– Zasluge: Carlo Cerutti

Kuhinjo vodi kuharica Valentina, ki ustvarja čudovito paleto jedi s sodobnim videzom tradicionalnih italijanskih okusov, pri čemer za navdih uporablja letne čase. Da Noi je skušal najti ravnovesje med tradicionalno restavracijo, pokloniti se Fabriziu in Valentinini bogati italijanski dediščini ter ustvariti napreden meni, poln presenečenj.

Fabrizio ima težko nalogo izbrati katero koli vino, ki bo dopolnilo katero koli jed na meniju, zato pričakujte čudovita vina, ki jih ne boste našli nikjer drugje, ročno izbrana, ko obiščete piemontske vinograde na poti domov.

@danoichester, danoichester.co.uk

Richard Dash in Jamie Cater sta ustanovitelja Lost in Cheshire, gurmanskega vira, ki ljubitelje hrane popelje na nekaj najboljših prigrizkov v Cheshiru. Sledite jim na Instagramu na LostInCheshire

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *