Originalni KCET-ov ‘THE MIGRANT KITCHEN’ nagrajen Emmy® gre dlje od LA za novo sezono 25. januarja z vrhunskimi kuharji Jonom Yaoom, Bonnie Morales, Chrisom Williamsom, Jenny Kwak in drugimi!

Originalni KCET-ov 'THE MIGRANT KITCHEN' nagrajen Emmy® gre dlje od LA za novo sezono 25. januarja z vrhunskimi kuharji Jonom Yaoom, Bonnie Morales, Chrisom Williamsom, Jenny Kwak in drugimi!

Priznani kuharji od Portorika do pacifiškega severozahoda ustvarjajo kulinariko, navdihnjeno z izkušnjami priseljencev

ANGELI, 12. januarja 2022 / PRNewswire-PRWeb / – KCET, ki prikazuje najboljše od PBS, hkrati pa je vodilni vir za umetnost, kulturo in novice v Južna Kalifornija, je danes napovedal začetek četrte sezone serije o hrani, nagrajene z Emmy®, THE MIGRANT KITCHEN, ki je nastala v sodelovanju z Life & Thyme, večkrat nagrajeno kulinarično publikacijo, posvečeno dokumentiranju globalne kulture hrane. Nova sezona se nadaljuje Angeli raziščite rastoče prizore hrane po vsej državi in ​​predstavite novo generacijo kuharjev, katerih kuhinja je navdihnjena z izkušnjami priseljencev. V torek se bo premierno predstavila četrta sezona KUHINJE PRESELJENCE. 25. januarja na 20.30 PT pri KCET u Južna Kalifornija in tako naprej pon., januar 31 na 19.30 na PBS SoCal kot tudi po vsej državi Sobo, Jan. 29 na 20.30 ET/ PT na Link TV (DirecTV 375 in DISH Network 9410).

Nova sezona, ki se zanaša na tradicionalne kuhinje in lokalne vire za ustvarjanje fuzije okusov in tehnik, vstopa v kuhinje tistih, ki so spremenili ameriško kulinarično pokrajino. Od izvora korejske hrane v Brooklyn o vznemirljivi ruski hrani v severozahodnem Pacifiku, vprašanjih kmetijske suverenosti v Portoriko in hrano, ki jo navdihuje črna izkušnja v Houston, nove epizode serije, nominirane za nagrado James Beard®, slavijo prehransko kulturo in inovacije ter zgodovino in človeške zgodbe. Na začetku nove sezone dokumentira MIGRANTSKA KUHINJA Južna Kalifornija lastnega kuharja Jon Yao, dobitnik Michelinove nagrade Young Chef Award 2021 za svojo tajvansko restavracijo Kato, ki jo je odprl, ko je bil star komaj 25 let.

Nagrajeni kuharji in vplivneži na hrano Bonnie Morales (Kachka), José Enrique (Restavracija Jose Enrique), Chris Williams (Lucille’s), Jonny Rhodes (Indigo), Jenny Kwak (Haenyeo) i Sohui Kim (Insa) so med glavnimi temami serije s to svežo serijo epizod, ki predstavljajo pestro paleto prehranjevalnih kultur in običajev, zgodovinskega izvora in ameriških izkušenj.

Dodatne digitalne vsebine na kcet.org/migrantkitchen bodo podprle začetek nove sezone, vključno z uredniškimi članki, ki poudarjajo kuharje in restavracije, ter izobraževalno vsebino in recepti, ki jih navdihuje vsaka epizoda.

MIGRANT KITCHEN bo oddajala na naslednji način (spremembe):

Angeli“- tor., 25. januarja na 20.30 na KCET, pon., januar 31 na 19.30 PBS SoCal in Sobo, Jan. 29 na 20.30 ET/ PT na Link TV
Tajvanska hrana je pripravljena za renesanso Angeli, kjer je kuhar Jon Yao Kato se zanaša na svoje izkušnje odraščanja v dolini San Gabriel in združuje svojo dediščino z izdelki iz Južna Kalifornija vrhunski kmetje, medtem ko goste poučujejo o niansah te edinstvene regionalne kuhinje.

Portland“- tor., 1. februarja na 20.30 na KCET, pon., 7. feb na 19.30 PBS SoCal in sobota, 5. februar na 20.30 ET/ PT na Link TV
Dolgo napačno razumljena kultura Rusija in Ukrajina najde sveže občinstvo in sledi v Katchki, restavraciji, ki slavi oba kuharja Bonnie Morales’ korenine, pa tudi posebno dobro pacifiškega severozahoda.

Portoriko“- tor., 8. februarja na 20.30 na KCET, pon., 14. feb na 19.30 PBS SoCal in sobota, 12. februar na 20.30 ET/ PT na Link TV
IN Portoriko, kuharji, kot je José Enrique, sodelujejo s kmeti in skupnostmi, da bi rešili živo kulturo iz zgodovine kolonializma in zatiranja kmetijstva ter ustvarili priložnosti za bolj neodvisno in samozadostno prihodnost.

Houston“- tor., 15. februarja na 20.30 na KCET, pon., 21. februar na 19.30 PBS SoCal in sobota, 19. februar na 20.30 ET/ PT na Link TV
Hrana za dušo je že dolgo polarizirajoč stereotip in omejen pogovor o odpornosti črne identitete. IN Houston, Teksas, kuharji Chris Williams slavne Lucille in Jonny Rhodes Indigi so na misiji, da opolnomočijo črno skupnost Teksas s podjetništvom, bojem proti zatiranju kmetijstva in porastom afroameriške hrane.

Brooklyn“- tor., 22. februarja na 20.30 na KCET, pon., 28. febr na 19.30 PBS SoCal in Sobota, 26. februar na 20.30 ET/ PT na Link TV
IN Brooklyn, dolgoletna tradicija ženskih prehranjevalnih običajev, ki se je začela pred več stoletji v Južna Koreja vstopi v novo obdobje v rokah dveh močnih kuharjev, Jenny Kwak od Haenye in Sohui Kim od Inse.

Pridružite se pogovoru na družbenih omrežjih z uporabo #MigrantKitchen, #LifeandThyme in #KCET

O KCET
KCET je del institucije skupnosti, ki jo podpirajo donatorji, Public Media Group of Južna Kalifornija, ki je nastal z združitvijo PBS SoCal in KCETLink Media Group. Kot eden od Južna Kalifornija dve vodilni postaji PBS, KCET je na sporedu, na spletu in v skupnosti, in igra ključno vlogo pri kulturni obogatitvi Južna Kalifornija. KCET ponuja široko paleto nagrajenih lokalnih programov in najboljših javnih televizijskih programov z vsega sveta. V svoji 55-letni zgodovini je KCET prejel na stotine velikih nagrad za svoje lokalne in regionalne informativne programe in programe za odnose z javnostmi, nacionalne dramske in dokumentarne produkcije ter spletno stran http://www.kcet.org. Za več informacij o izvirni produkciji KCET, ekskluzivni spletni vsebini, urniku programa in dogodkih skupnosti obiščite kcet.org. Aplikacije KCET Originals in PBS so na voljo za pretakanje v BREZPLAČNI aplikaciji PBS na napravah iOS in Android, Roku, Amazon Fire TV, Apple TV, Android TV, Samsung Smart TV in Chromecast. KCET je na voljo tudi za ogled v živo na YouTube TV.

Stik z mediji

Chelsea Grosbeck, KCET, 747.201.5202, cgrosbeck@pmgsocal.org

VIR KCET

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *