Po kratkem premoru se bo prihodnji teden ponovno odprl korejski tovornjak za fuzijo hrane iz San Antonio Bull Gogi Boys | Okusi San Antonio

Po kratkem premoru se bo prihodnji teden ponovno odprl korejski tovornjak za fuzijo hrane iz San Antonio Bull Gogi Boys |  Okusi  San Antonio

kliknite na sliko

  • Instagram / bullgogiboys
  • Korejski tovornjak za fuzijo hrane iz San Antonio Bull Gogi Boys se bo ponovno odprl 18. januarja.

Po kratkem premoru ob koncu leta zaradi “poslovnih in osebnih” razlogov se bo korejski tovornjak za fuzijo hrane Bull Gogi Boys ponovno odprl v torek, 18. januarja.

Tovornjak je bil razglašen za tretjo najboljšo korejsko restavracijo leta 2020 Takoj zdaj bralci, od jeseni 2018 deli sklede bulgogi, korejske tacose in hrustljave yaki mandu cmoke. Bulgogi, istoimenska tovorna jed, vključuje tanke, marinirane rezine govedine ali svinjine na žaru ali na štedilniku.

V torek, 1. februarja, se namerava mobilna restavracija vrniti v svoje dolgoletno zatočišče v park tovornjakov s hrano podjetja Block SA, 14530 Roadrunner Way.

Toliko restavracij, tako malo časa. Odkrijte najnovejše novice restavracij v San Antoniju z našim petkovim glasilom o okusih.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *