Ponižanje Corbyjevega zabaviščnega parka je povzročilo neverjetno izgubo teže za šest kamnov

Ponižanje Corbyjevega zabaviščnega parka je povzročilo neverjetno izgubo teže za šest kamnov

Ponižujoča vožnja po zabaviščnem parku je bila zadnja kap, ki je moškega Corbyja spodbudila, da je vrgel šest kamnov in se spravil v formo, da je lahko užival v dnevih s partnerico ob sebi.

Član skupine za hujšanje Nick Goodjohn se je vrnil k svojim navadam nezdrave hrane in tako razveljavil leta hujšanja, zaradi katerih je moral zamenjati sedež s popolnim neznancem v vznemirljivi vožnji, da bi lahko uporabljal posebej prilagojen širok sedež.

Namesto da bi bil poleg svojega partnerja, je Vikki Nick sedel z družino, katere oče je moral zamenjati mesta, potem ko se Nick ni mogel varno stisniti na sedež.

prijavi se na naše dnevne novice

In glasilo odrezati hrup

Nick Goodjohn zdaj uživa zdrav življenjski slog (vstavite prej)

Rekel je: “Bilo je nerodno in ponižujoče. Moral sem prenašati poglede družine, ko smo se izkrcali, medtem ko sem po vožnji čakal na Vikki.

“Rezervirali smo počitnice v pariškem Disneylandu in smo se tega zelo veselili. Ko so meseci minevali, se je naša teža povečevala in v vožnjah smo morali uporabljati sedeže po meri. Toda v eni vožnji niso dobili enega in kot Varnost, ki vsaj ni želel varno klikniti, sem bil prisiljen zamenjati mesto z očetom mlade družine, na sprednji strani vožnje, medtem ko je moral oče sedeti z Vikki zadaj.”

Nick, ki je ljubitelj dogodkov v živo, je že shujšal, potem ko se je zredil, potem ko je na nastopih in nogometnih tekmah zaužil veliko maščobne hrane, kot so hamburgerji, čips in kebab.

Življenjski slog prehranjevanja na poti je Nicka, ki je delal v supermarketu, vse bolj izgubil in utrujen.

Nick je užival v grizljanju hrane z visoko vsebnostjo maščob

Povedal je: “Ves dan sem se počutil izčrpano zaradi dela na nogah. Zaradi svoje nelaskave uniforme sem se počutil neprijetno in sram, kadar koli sem jo nosil.”

Par, ki ga je partnerica Vikki spodbudila, da shujša pred življenjskim potovanjem na Florido leta 2017, se je par pridružil skupini Slimming World, tako da sta vmes izgubila pet kamenčkov.

Po počitnicah je njihova motivacija padla in do leta 2019 so obupali, kar je povzročilo zadrego v Disneylandu.

V začetku januarja 2020 sta se Nick in Vikki odločila, da se vrneta v Slimming World.

Nick in Vikki sta izgubila več kot 10 kamnov

Rekel je: “Vedeli smo, da je delovalo že prej, in čeprav je bilo grozno znova vstopiti skozi vrata skupine, smo se zaradi našega svetovalca in drugih članov počutili dobrodošli že od prve noči in kot da nikoli nismo bili odsotni.”

Med izolacijo so še naprej virtualno obiskovali svoje skupine – držali so najvišje cilje glede teže.

Aprila njihov običajni svetovalec ni mogel nadaljevati s prenosom, da bi dobil skupinsko podporo Sonie Mathieson v torek zvečer v hotelu Raven Hall.

Zdaj je par dosegel svoje cilje glede izgube teže – Nick je prejel nagrado s šestimi kamni, Vikki pa je tisto noč prejela nagrado s 4,5 kamni.

Nick je nosil dvojne ekstra velike srajce, njegove kavbojke, ki so včasih imele 40 centimetrov v pasu, so zdaj 34-palčne.

Nick, uslužbenec skupine Corby Windows Group, je dejal: »Še vedno uživamo na koncertih in nogometnih tekmah, vendar nam je skupina pomagala, da se naučimo optimizirati hrano – uživati ​​v našem dogodku in shujšati, namesto da bi se zanašali na burgerje in čips. Zdaj aktivno iščite lokalno podzemno železnico ali Nando’s, kjer lahko sprejemamo bolj zdrave odločitve.

»Skupina je kot družina, res si želijo, da ti uspe, in so vedno pripravljeni vskočiti z idejami, ki mi bodo pomagale priti na pravo pot – meni se zdi super, če koga navdihujejo spremembe, ki sem jih tudi predlagal.

“Odlično je, da se lahko o težavah pogovarjaš s somišljeniki, ki imajo izkušnje s tem, kar preživljaš, in ti resnično pomagajo.”

Par sta zdaj navdušena kolesarja in sta se nehala voziti do lokalnih trgovin in uporabljati stopnice namesto dvigala.

Svetovalka skupine Sonia je povedala: “Zelo sem vesela, da sta se Nick in Vikki odločila, da se pridružita naši skupini. Ne samo, da se udeležujeta vsak teden, ampak aktivno podpirata in motivirata druge člane. Ko sta se prvič pridružila, je bilo jasno, da sta bila nervozna in malo nisem prepričan, kaj pričakovati v skupini, vendar so res naredili svoje in rezultati so dokaz za to.”

Sonia Mathieson je že 17 let svetovalka v Corbyju in vodi skupine ob torkih ob 16.30 in 18. uri v hotelu Raven Hall na Rockingham Roadu v Corbyju ter ob četrtkih ob 17.30 in 19. uri ter ob petkih ob 9.30 in 23. uri v Pavilionu West G. na Cottingham Road

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *