Pravilnik o zasebnosti

Na spletnem mestu Vse, kar potrebujete o hrani, ki je dostopno s spletne strani https://ktnikki.com, je ena od naših glavnih prednostnih nalog zasebnost naših obiskovalcev. Ta dokument o politiki zasebnosti vsebuje vrste informacij, ki jih zbira in beleži podjetje Vse, kar potrebujete o hrani, in kako jih uporabljamo.

Če imate dodatna vprašanja ali potrebujete več informacij o našem pravilniku o zasebnosti, se obrnite na nas.

Ta pravilnik o zasebnosti velja samo za naše spletne dejavnosti in velja za obiskovalce našega spletnega mesta v zvezi z informacijami, ki so jih delili in/ali zbirali v podjetju Vse, kar potrebujete o hrani. Ta pravilnik ne velja za informacije, zbrane brez povezave ali prek kanalov, ki niso to spletno mesto. Naš pravilnik o zasebnosti je bil ustvarjen s pomočjo brezplačnega generatorja pravilnikov o zasebnosti.

Soglasje
Z uporabo našega spletnega mesta se strinjate z našim pravilnikom o zasebnosti in se strinjate z njegovimi pogoji.

Informacije, ki jih zbiramo
Osebni podatki, ki jih morate posredovati, in razlogi, zakaj jih morate posredovati, vam bodo pojasnjeni, ko vas bomo prosili za posredovanje osebnih podatkov.

Če se obrnete neposredno na nas, lahko prejmemo dodatne informacije o vas, kot so vaše ime, e-poštni naslov, telefonska številka, vsebina sporočila in/ali priponk, ki nam jih lahko pošljete, in vse druge informacije, ki jih morda želite posredovati.

Ko se registrirate za račun, vas lahko prosimo za vaše kontaktne podatke, vključno z elementi, kot so ime in priimek, ime podjetja, naslov, e-poštni naslov in telefonska številka.

Kako uporabljamo vaše podatke
Zbrane informacije uporabljamo na različne načine, med drugim za:

zagotavljanje, upravljanje in vzdrževanje našega spletnega mesta
Izboljšanje, prilagoditev in razširitev našega spletnega mesta
razumevanje in analiziranje, kako uporabljate naše spletno mesto
razvijanje novih izdelkov, storitev, funkcij in funkcionalnosti
komuniciranje z vami, neposredno ali prek enega od naših partnerjev, vključno z zagotavljanjem storitev za stranke, zagotavljanjem posodobitev in drugih informacij v zvezi s spletnim mestom ter za trženjske in promocijske namene
pošiljanje e-poštnih sporočil
iskanje in preprečevanje goljufij
Dnevniške datoteke
Vse, kar potrebujete o mejah sledi standardnemu postopku uporabe dnevniških datotek. Te datoteke beležijo obiskovalce, ko obiščejo spletna mesta. To počnejo vsa podjetja za gostovanje in je del analitike storitev gostovanja. Informacije, ki jih zberejo dnevniške datoteke, vključujejo naslove internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika, ponudnika internetnih storitev (ISP), datumski in časovni žig, strani, na katere se sklicujejo/izhajajo, in morda število klikov. Ti podatki niso povezani z informacijami, ki bi omogočale osebno identifikacijo. Namen teh podatkov je analiziranje trendov, upravljanje spletnega mesta, sledenje gibanju uporabnikov na spletnem mestu in zbiranje demografskih podatkov.

Piškotki in spletni svetilniki
Kot vsako drugo spletno mesto tudi spletno mesto Vse, kar potrebujete o hrani uporablja “piškotke”. Ti piškotki se uporabljajo za shranjevanje informacij, vključno z obiskovalčevimi nastavitvami in stranmi na spletnem mestu, do katerih je obiskovalec dostopal ali jih obiskal. Te informacije se uporabljajo za optimizacijo uporabnikove izkušnje s prilagajanjem vsebine naše spletne strani glede na vrsto brskalnika obiskovalca in/ali druge informacije.

Za več splošnih informacij o piškotkih preberite članek o piškotkih na spletnem mestu Generate Privacy Policy.

Google DoubleClick DART Cookie
Google je eden od prodajalcev tretjih oseb na našem spletnem mestu. Uporablja tudi piškotke, znane kot piškotki DART, za prikazovanje oglasov obiskovalcem našega spletnega mesta na podlagi njihovega obiska spletnega mesta www.website.com in drugih spletnih mest v internetu. Vendar lahko obiskovalci zavrnejo uporabo piškotkov DART tako, da obiščejo politiko zasebnosti Googlovega omrežja za oglase in vsebine na naslednjem naslovu – https://policies.google.com/technologies/ads

Oglaševalski partnerji Pravila zasebnosti
Na tem seznamu lahko najdete Pravilnik o zasebnosti za vsakega od oglaševalskih partnerjev spletnega mesta Vse, kar potrebujete o hrani.

Oglaševalski strežniki ali oglaševalska omrežja tretjih oseb uporabljajo tehnologije, kot so piškotki, JavaScript ali spletni svetilniki, ki se uporabljajo v njihovih oglasih in povezavah, ki se pojavljajo na strani Vse, kar potrebujete o hrani in se pošiljajo neposredno v brskalnik uporabnika. Pri tem samodejno prejmejo vaš naslov IP. Te tehnologije se uporabljajo za merjenje učinkovitosti njihovih oglaševalskih kampanj in/ali za prilagajanje oglaševalske vsebine, ki jo vidite na spletnih mestih, ki jih obiščete.

Upoštevajte, da podjetje Vse, kar potrebujete o hrani nima dostopa do teh piškotkov, ki jih uporabljajo oglaševalci tretjih oseb, ali nadzora nad njimi.

Politike zasebnosti tretjih oseb
Politika zasebnosti družbe Vse, kar potrebujete o hrani ne velja za druge oglaševalce ali spletna mesta. Zato vam svetujemo, da si za podrobnejše informacije ogledate ustrezne politike zasebnosti teh oglaševalskih strežnikov tretjih oseb. Ta lahko vključuje njihove prakse in navodila o tem, kako se lahko odjavite od določenih možnosti.

Piškotke lahko onemogočite z možnostmi posameznega brskalnika. Če želite izvedeti podrobnejše informacije o upravljanju piškotkov s posameznimi spletnimi brskalniki, jih lahko najdete na spletnih straneh posameznih brskalnikov.

Pravice do zasebnosti CCPA (Ne prodajajte mojih osebnih podatkov)
V skladu z zakonom CCPA imajo kalifornijski potrošniki med drugimi pravicami pravico do:

zahtevati, da podjetje, ki zbira osebne podatke potrošnika, razkrije kategorije in posebne osebne podatke, ki jih je podjetje zbralo o potrošnikih.

zahtevati, da podjetje izbriše vse osebne podatke o potrošniku, ki jih je podjetje zbralo.

zahtevati, da podjetje, ki prodaja osebne podatke potrošnika, ne prodaja njegovih osebnih podatkov.

Če vložite zahtevo, vam moramo odgovoriti v enem mesecu. Če želite uveljavljati katero koli od teh pravic, se obrnite na nas.

Pravice v zvezi z varstvom podatkov v skladu z uredbo GDPR
Želimo se prepričati, da ste v celoti seznanjeni z vsemi svojimi pravicami glede varstva podatkov. Vsak uporabnik ima naslednje pravice:

Pravica do dostopa – imate pravico zahtevati kopije svojih osebnih podatkov. Za to storitev vam lahko zaračunamo manjšo pristojbino.

Pravica do popravka – imate pravico zahtevati, da popravimo vse podatke, za katere menite, da so netočni. Prav tako imate pravico zahtevati, da dopolnimo podatke, za katere menite, da so nepopolni.

Pravica do izbrisa – pod določenimi pogoji imate pravico zahtevati, da izbrišemo vaše osebne podatke.

Pravica do omejitve obdelave – pod določenimi pogoji imate pravico zahtevati, da omejimo obdelavo vaših osebnih podatkov.

Pravica do ugovora obdelavi – pod določenimi pogoji imate pravico ugovarjati naši obdelavi vaših osebnih podatkov.

Pravica do prenosljivosti podatkov – pod določenimi pogoji imate pravico zahtevati, da podatke, ki smo jih zbrali, prenesemo na drugo organizacijo ali neposredno na vas.

Če vložite zahtevo, vam moramo odgovoriti v enem mesecu. Če želite uveljavljati katero koli od teh pravic, se obrnite na nas.

Podatki za otroke
Še en del naše prednostne naloge je dodajanje zaščite za otroke pri uporabi interneta. Starše in skrbnike spodbujamo, da opazujejo, sodelujejo in/ali spremljajo ter usmerjajo njihove spletne dejavnosti.

Vse, kar potrebujete o mejah zavestno ne zbira nobenih osebnih podatkov od otrok, mlajših od 13 let. Če menite, da je vaš otrok na našem spletnem mestu posredoval tovrstne podatke, vam priporočamo, da se takoj obrnete na nas in po najboljših močeh se bomo potrudili, da takšne podatke nemudoma odstranimo iz naših evidenc.