Prednosti skupinskega kuhanja, od več časa do več denarja

Prednosti skupinskega kuhanja, od več časa do več denarja

Zaradi pomanjkanja časa, denarja in potrpljenja sem imel težavo. Želel sem kuhati neprijetne hranljive jedi, vendar nisem hotel kuhati vsak večer. Želel sem zmanjšati stres zaradi trobente ob 18. uri pri nas doma. Želel sem preživeti manj časa za nakupovanje v vrstah in več časa doma ter dal petico svojemu geniju. Nisem potreboval druge preklete aplikacije za meditacijo. Koliko sem potreboval, da sem preživel mesec, ne da bi porabil kartico Visa ali nadledvične žleze.

Takrat sem začel kuhati v serijah.”

Tukaj je šest prednosti, ki vas bodo prepričale, da začnete kuhati v serijah.

1 Paketno kuhanje vam omogoča več prostega časa za sprehod po Netflixu, uporabo članske izkaznice za jogo ali druženje s prijatelji in družino.

2 V podporo vašim ciljem zdravja in dobrega počutja za leto 2022 vam bo skupinsko kuhanje zagotovilo zdrave obroke v zamrzovalniku, tako da vas ne bo zamikalo, da bi težko prisluženega denarja porabili za poceni neželeno hrano ali hrano za s seboj.

3 Manj časa preživite v kuhinji z odstranjevanjem stresa pri odločanju, kaj jesti za večerjo in zajtrk.

4 Nihče ne mara nakupovanja in čakanja v vrsti bolj, kot je nujno potrebno. Serija kuhanja drastično zmanjša potrebo po obeh.

5 Odstranite obešalnik (jezo, ki jo občutite, ko ste lačni), tako da prigrizke vedno pripravljenih prigrizkov zagotovite neposredno iz zamrzovalnika, kot so halva, rezine čokoladne mete ali slane karamele, ki jih jeste neposredno iz zamrzovalnika.

6 Počutili se boste kot slasten križanec med Mary Poppins in Marie Kondo.

FOTOGRAFIJE JOANNE MURPHY, IZ CLEVER BATCH SUSAN JANE WHITE (GILL KNJIGE).

Ta članek je bil prvotno objavljen v 1. številki (januar/februar 2020) revije IMAGE.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *