Pripravljenost za bolniško naročilo v Chicagu

Pripravljenost za bolniško naročilo v Chicagu

Soto ayam za dušo.
|

Minahasa

Tudi v letih, ko varianta omikrona ne raste, je zima sezona bolezni: zamašeni nosovi, surova grla, razbijanje po glavi in ​​sinusi ter slabost v želodcu. Edini razumen odgovor je, da se zlezete v posteljo in ostanete tam, dokler bolezen ne mine. Ampak človek ne more živeti samo na NyQuilu. Tukaj je vodnik po prehranjevanju v čikaških restavracijah, ki morda ne bodo mogli pozdraviti vsega, kar vas moti, lahko pa zagotovo olajšajo vaše okrevanje.

Upravičenci, ki so bolni ali imajo simptome, lahko pomagajo zaščititi gostinske delavce z organizacijo brezkontaktnega prevzema in dostave.

S 3. januarjem je mesto odredilo, da se osebe, starejše od 5 let, v celoti cepijo in preoblečejo na javnih mestih v zaprtih prostorih, ne da bi aktivno jedli ali pili. Za najnovejše informacije o primerih koronavirusa obiščite mesto Chicago Nadzorna plošča za COVID-19. Zdravstveni strokovnjaki razmišljajo o prehranjevanju zunaj a visoko tveganje dejavnost za necepljene; lahko predstavlja tveganje za cepljene, zlasti na območjih s pomembnim prenosom COVID. Najnovejše smernice CDC so tukaj; poiščite prostor za cepljenje proti COVID-19 tukaj.

Preberi več

Opomba: Restavracije na tem zemljevidu so geografsko navedene.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *