Raj Bhavan doseže navadnega človeka

Raj Bhavan doseže navadnega človeka

Guverner dr. Tamilisai Soundararajan je na prvi dan novega leta sprožil pobudo za dosego navadnega človeka z uvedbo mehanizma za predloge in reševanje pritožb. Tisti v stiski lahko zavržejo svoje peticije in izjave v predelkih, postavljenih znotraj in zunaj Raj Bhavana.

V želji državljanom države po rezanju novoletne torte v Raj Bhavanu je guverner Tamilisai Soundararajan odprl škatle s predlogi in pritožbami. “Če imajo predloge in težave, jih lahko predstavijo v svojih reprezentancah. Škatle bodo redno odpirali in vse se bo naredilo. Ne rečem, da se da vse rešiti.”

Raj Bhavan bo most med vlado in ljudmi, ” je dejala. Guverner je revnim študentom delil prenosnike. Kar 20 študentov, med njimi sedem invalidov iz revnih okolij, je prenosnike prejelo prek prostovoljnih organizacij, kot je Seva International. je povedala, da med sestanki s prorektorji nekateri študenti zaradi pomanjkanja pametnih telefonov niso mogli obiskovati spletnega pouka.

“Apeliramo na javnost, naj prihrani svoje uporabne neuporabljene prenosnike. Nove prenosnike smo podarili podjetju Seva International. Prav tako so pripravljeni študentom iz oddaljenih dežel zagotoviti internet,” je dejal guverner.

Guvernerka je v novoletni poslanici upala, da bo letošnje leto brez kron, predvsem iz Omikrona. Vsakdo bi se moral osredotočiti na svoje zdravje tako, da uživa hranljivo hrano in se izogiba nezdravi hrani, je pozvala. Državni vladi je čestitala, da se je lotila 100-odstotnega cepljenja, zahvalila pa se je tudi premierju Narendru Modiju za zagotovitev ustreznih cepiv. Z vsemi skupnimi močmi se bomo znebili strašne pandemije in vam vsem zaželeli srečno in zdravo leto 2022, je dejal guverner.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *