Restavracija v Austinu, ki podpira Shark Tank, se pripravlja na prvo mesto v Houstonu

Restavracija v Austinu, ki podpira Shark Tank, se pripravlja na prvo mesto v Houstonu

V Houston prihaja še ena priljubljena restavracija iz Austina. Chi’Lantro žar bo to poletje odprla svojo prvo lokacijo Bayou City v The Heights.

Prvotno ustanovljen kot tovornjak s hrano, Chi’Lantro deluje na osmih lokacijah po Austinu in je zaposlen gostinski posel. Na kratko je vozil tovornjake s hrano v Houstonu, a je mesto zapustil leta 2014; končno je Chi’Lantro našel mesto v razvoju Heights Foruma (1324 N. Shepherd Dr.) za vrnitev.

“Zame je Houston, kot eno najbolj kreativnih in raznolikih mest v Ameriki, popolno okolje za cenovno ugodno in hitro postreženo korejsko kuhinjo z žara.” Ustanovitelj Chi’Lantra Jae Kim je dejal v izjavi. “Že dolgo časa sem si želel odpreti fizično lokacijo v Houstonu, odkar smo odšli z našimi tovornjaki s hrano iz leta 2014. To je pravi čas in komaj čakam, da postrežemo našim ljubljenim strankam v Houstonu.”

Chi’Lantro, ki je dobil ime po kombinaciji koriandra in kimčija, ponuja ustvarjalno mešanico mehiških in korejskih jedi. V skladu s svojimi koreninami iz tovornjaka s hrano je značilen predmet restavracije pomfri, prekrit s kimčijem, korejskim žarom, čebulo, cilantrom, sezamovimi semeni in omako. V enem letu bo restavracija postregla z več kot 200.000 naročili krompirčka kimčija, je zapisano v izjavi.

Poleg krompirčka so na meniju korejski pečen piščanec, ssams (sendviči v stilu sendviča) in sklede, ki jih lahko prilagodite z vrsto beljakovin in prelivov. Izbira mesa vključuje korejski BBQ zrezek, začinjeno svinjino, pikantno piščanca in piščanca s sojino glazuro.

Chi’Lantro je dosegel tudi nekaj uspeha na resničnostni televiziji. Leta 2016 je Kim zagotovila 600.000 $ naložbo Barbare Corcoran v epizodi osme sezone Rezervoar za morske pse.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *