Sem nekdanji uslužbenec Home Depot – kako lahko dobite 50 $ za karkoli v trgovini in druge trike za varčevanje z denarjem

Sem nekdanji uslužbenec Home Depot - kako lahko dobite 50 $ za karkoli v trgovini in druge trike za varčevanje z denarjem

OSEBA, ki je trdila, da je nekdanja uslužbenka Home Depota, je razkrila skrivnost pridobivanja ugodnejših cen v servisni delavnici.

Rekli so, da lahko dobite 50 $ popusta na karkoli v trgovini, če samo vprašate.

2

Nekdanji uslužbenec Home Depota je delil velike prihrankeZasluge: Reuters
Trdili so, da lahko dobite 50 $ popusta na kateri koli artikel v trgovini, če preprosto vprašate

2

Trdili so, da lahko dobite 50 $ popusta na kateri koli artikel v trgovini, če preprosto vprašateZasluge: TikTok

Tvit, ki ga je prvotno objavil uporabnik Twitterja @ThisABurnerFrFr, pravi: »Če greste v Home Depot in vam cena nečesa ni všeč, lahko vsak zaposleni spremeni ceno katerega koli artikla do 50 $ brez odobritve posteljice (sic).

“Vse kar moraš storiti je, da vprašaš.”

Nasvet je postal viralen zahvaljujoč TickTokerju, ki ga je uvrstil na seznam podobnih nasvetov, trikov in trikov nekdanjih zaposlenih v trgovini.

Več ljudi, ki so tudi trdili, da delajo v Home Depotu, je potrdilo trik, vendar je opozorilo, da ga uporabljajo.

»Delal sem v Home Depotu.

»Takšno je.

“Če mi nisi bil všeč, nisem spremenil cene,” je priznala ena oseba.

»Mnogim prijaznim in razumnim strankam sem med delom v Home Depotu dal popuste; če bi bili nesramni, bi se obnašal, kot da ne morem storiti ničesar,« je komentiral nekdanji zaposleni podobnega mnenja.

Več drugih je opozorilo, da mora obstajati razlog za odštevanje tako velikega zneska od cene vstopnice, na primer poškodbe izdelka, izjemne nevšečnosti, ki jih doživi stranka, ali konkurenčna trgovina, ki ponuja isti artikel po nižji ceni.

Vendar je ena uporabnica povedala, da je vesela, da lahko pomaga komu.

“Delal sem v Home Depotu in vsakemu, ki zahteva, bi dal popust v višini 50 dolarjev, lol, ker tem podjetjem ni mar za vas,” so zabrusili.

Tiskovni predstavnik urada za korporativno komuniciranje Home Depot se je v izjavi za The Sun odzval na namig in dejal, da ni “popolnoma točen”.

“Medtem ko so sodelavci pooblaščeni, da skrbijo za naše stranke in nudijo najboljšo storitev za stranke, se cene prilagajajo za vsak primer posebej,” so pojasnili.

PUBLIX FOOD HACK

Priljubljeni TikTok, ki so si ga ogledali 1,7 milijona krat in več, je delil tudi tvit, v katerem trdi, da lahko ljudje pri Publixu prihranijo pri sadju.

Posnetek zaslona tvita, ki ga je napisal @ ExcuseMeRants2 se glasi: “Namesto da bi kupili že narezane ananas, lahko kupite cel ananas in ga odnesete na poslastico in vam ga bodo narezali in prihranili nekaj denarja.”

V tvitu je navedeno, da je uslužbenec Publixa prvotno razkril informacije.

In kot odgovor na tvit je uporabnik trdil, da mu je to večkrat uspelo.

Poleg tega so to potrdili tudi drugi domnevni zaposleni v Publixu.

“To lahko potrdim,” je komentiral TikToker, ki je trdil, da je dve leti delal za Publixovo produkcijsko enoto.

“Vse kar moraš storiti je, da vprašaš.”

Vendar je nekdanji delavec Publixa ljudi pozval, naj kupijo samo narezano sadje.

“Kot nekdanja proizvodna referentka, če bi stranka prinesla cel ananas na rezanje, ko že imamo narezane ananas, ki sem jih oprala, narezala, zapakirala in označila, bi bila besna,” je zapisala na Twitterju.

Sun se je obrnil na Publix, da bi potrdil tvit.

Če iščete več nasvetov za varčevanje z denarjem, so drugi zaposleni, ki so prej delali v velikih podjetjih, na spletu delili nešteto nasvetov.

Ena oseba je na primer odkrila, kako v Chipotleju dobiti dovolj hrane, da bi naredila dve ločeni skledi za burrito za ceno ene.

Poleg tega je nekdanji sodelavec Ulte natančno povedal, kako kar najbolje izkoristiti program trgovine Ultamate Rewards.

Mi plačamo za vaše zgodbe!

Imate zgodbo za ekipo US Sun?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *