Spojlerji na ulici Coronation Street: Poletje dobiva dobre novice, vendar se stvari grozljivo obračajo

Spojlerji na ulici Coronation Street: Poletje dobiva dobre novice, vendar se stvari grozljivo obračajo

Kaj bo? (Slika: ITV)

Summer Spellman (Harriet Bibby) dobi novico, ki jo je čakala na Coronation Street, a kmalu pride do grozljivega odkritja.

Najstnica je navdušena nad naslednjim ponedeljkom (10. januarja) dvojnim računom za ITV-jevo teleno opero, saj je razkrila, da je prejela pogojno ponudbo univerze Oxford.

Naslednji prizori jo vidijo z vrečko nezdrave hrane v lasti, toda Amy Barlow (Elle Mulvaney) se nenadoma pojavi in ​​jo osupni.

Poletje hitro skrije hrano v upanju, da je Amy ni videla. Amy pa je obdržala vrečko sladkarij, a ji zagotavlja, da je vse, kar poje, odvisno od nje.

Summer se počuti krivo in trdi, da ji ne pripadajo, a jih kasneje pospravi v šolsko torbo.

Ko se teden bliža koncu, se stvari obrnejo, ko ujame Maxa Turnerja (Paddy Bever), ki na njenem telefonu gleda fotografijo poleg krila.

Zgrožena je Summer nato ugotovila, da je to njena fotografija.

Amy in Asha Alahan (Tanisha Gorey) jo povabita, naj fotografije prijavi policiji, a – sram – Summer zavrne. Amy strga Maxov trak in mu pove, da namerava izvedeti, kdo je ta slika.

Medtem poleti v stanovanju poje nezdravo hrano, preden odhiti v kopalnico.

Bo Summer izvedela, kaj preživlja?

Ena za ogled: petek, 14. januar ob 20.30 na ITV.

Več o motnjah hranjenja izveste s klikom na to povezavo na spletni strani BEAT o motnjah hranjenja.

Pomoč pri motnjah hranjenja lahko dobite tako, da pokličete telefonsko številko BEAT na 0808 801 0677. Več podpore in dodatne kontaktne številke najdete tukaj.

Če imate televizijsko zgodbo, video ali slike, nas kontaktirajte po e-pošti na soaps@metro.co.uk – veseli bomo, da se oglasite.

Pridružite se skupnosti, tako da pustite komentar spodaj in bodite na tekočem z vsemi stvarmi o milu na naši domači strani.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *