Ta cvrtnik ‘Cheat Sheet’ ima 7400 popolnih ocen na Amazonu

This $11 Air Fryer ‘Cheat Sheet’ Has All The Recipe Hacks You Need to Master The Appliance

Pomaknite se za ogled več slik

Če kupite neodvisno strokovno pregledan izdelek ali storitev prek povezave na našem spletnem mestu, lahko STYLECASTER prejme provizijo podružnice.

Če ste med tisoči (morda milijoni) srečnežev, ki so za božič dobili cvrtnik – ali če že leta ležite po hiši – potem imate srečo. Našli smo tipično orodje za cvrtje, ki je nujno za vsakogar, ki ima napravo. To je goljufija za 11 $, ki vsebuje vse informacije, kot sta čas kuhanja in temperatura, ki bi si jih lahko kdaj želeli.

Sama magnetna plošča je precej preprosta. V bistvu je seznam različnih vrst mesa, zelenjave in zamrznjenih živil z ustreznimi časi in temperaturami kuhanja. Toda kupci pravijo, da ko imate ta kramp v bližini, ko ste v kuhinji, je vse bistveno in “odvrže špekulacije” o kuhanju.

“Všeč so mi te informacije, ki so pri roki in so enostavne za uporabo,” je zapisal en recenzent s petimi zvezdicami. »Magnetne plošče so močne in dobro ostanejo na mestu, tudi ko se vrata hladilnika pogosto odpirajo in zapirajo. Priročno jih je imeti na vidiku za hitro referenco. Pomaga nam bolj uporabljati cvrtnik, saj ga je enostavno pregledati in določiti čas.”

    Komplet magnetnih plošč za cvrtnik

Z dovoljenjem Lotteli Kitchen.

Magnetni cvrtnik v beli barvi

Z vsakim nakupom prideta večja in manjša vaba, eno za shranjevanje v hladilniku, drugo pa v cvrtniku. Vsak od njih je izdelan iz materiala, odpornega na vodo in olje, ki bo vzdržal brizganje, polivanje ali nesreče, ki bi se lahko zgodile v kuhinji. Tako se vam ne bo treba ukvarjati z umazanimi olupljenimi rjuhami, ki jih preprosto ni udobno gledati.

»Čeprav sem jih kupil šele pred kratkim, sem že ugotovil, da so zelo uporabni pri določanju, kako dolgo in pri kakšni temperaturi je treba izdelke kuhati, ne da bi bilo treba iskati recept ali ugibati,« je zapisala ena stranka. “Zelo priročno.”

Čeprav so listi kompaktni, vsebujejo informacije o več kot 100 različnih živilih, vključno s svinjino, piščancem, govedino in najljubšo zelenjavo. Več kot 7.000 strank je zaradi praktičnega in učinkovitega pomočnika seznamu dalo popolno oceno s petimi zvezdicami.

    Komplet magnetnih plošč za cvrtnik

Z dovoljenjem Lotteli Kitchen.

Magnetni cvrtnik v črni barvi

Pomislite, kako neprijetno je nenehno gledati v telefon ali knjigo receptov, medtem ko pripravljate obrok. To je neurejena navada zapravljanja čas preveč časa. S temi listi ne boste umazali svojih naprav ali receptov. Svojo najljubšo jed boste v nekaj sekundah skuhali do popolnosti.

“To bi priporočal vsem, ki imate cvrtnik za udobje, tudi če ga ne uporabljate vsak dan,” je zapisal veseli kuhar doma. “Ti listi vas lahko spodbudijo, da pogosteje uporabljate cvrtnik in vidite, kako okusno hrano lahko v njem pripravite.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *