Ugly Delicious 3. sezona: Ali se bo vrnil?

Ugly Delicious 3. sezona: Ali se bo vrnil?

The Ugly Delicious je neumetnostna izvirna televizijska oddaja v Združenih državah. The Ugly Delicious naletel je na ugoden odziv občinstva. Kombinacija potovanj, kuhanja ‘Grdo okusno’ predvajan leta 2018 in je s simpatičnim prikazom kuhanja in zgodovine osvojil srca oboževalcev in kritikov.

Vrhunski nastopi v oddaji legendarnega voditelja Davida Changa so okrepili njeno igro in strast. Zato smo vsi zelo radovedni glede vrnitve Ugly Deliciousa kot The Grdo okusno, 3. sezona.

Igrala je v predstavi Peter Meehan, igralec, ki je zaslovel v 80. letih prejšnjega stoletja, danes pa je znan kuharski inštruktor. Na IMDb je serija Ugly Delicious dosegla a 7,8 kombi od 10 ocen. Navijače zanimajo občutljive tankosti kuhanja in potovanj in komaj čakajo na naslednjo sezono.

The Grdo okusno, 3. sezona še treba objaviti. Pričakujemo, da bo to kmalu potrjeno. Če bo objavljena tretja sezona Ugly Delicious, bo na voljo na platformi OTT Netflix.

The Ugly Delicious prvi dve sezoni sta zdaj na voljo za pretakanje na platformi Netflix OTT. Nadaljujte z branjem celotnega članka, če želite izvedeti vse, kar morate vedeti Grdo okusno, 3. sezona.

Ekipa serije, Ugly Delicious

Jason Zeldes, Laura Gabbert, Morgan Neville so ustvarili serijo The Ugly Delicious. David Chang je uredil serijo The Ugly Delicious. The Ugly Delicious so producirali Tremolo Productions, Morgan Neville, David Chang. Eddie Schmidt, Jason Zeldes, Laura Gabbert, Morgan Neville so režirali serijo Ugly Delicious.

Akcija Ugly Delicious

Ugly Delicious to ni vaša standardna legenda o hrani – to je večinoma družabna, posneta vožnja, napredna s kulinaričnimi zgodbami. Oddaja ne preučuje le priljubljene sosedske kuhinje, ampak prikazuje tudi dediščino in sociološko zgodovino, ki zajema kulinariko.

Kot je Mike Hale pojasnil v The New York Timesu, Ugly Delicious je »dolga televizijska razstava v obliki brezplačne zadružne razprave o hrani in kulturi.

Preberite več: Flower of Evil: Vedite vse o Netflixovi Suspense Drami!

IN 2. sezona, Chang odkrije svoje iskanje starševstva in kasneje razume tankosti otrokom prijaznega hranjenja. Potoval je po Indiji in se pozneje poglobil v zgodovino zrezkov iz Detroita, Avstralije in Japonske. Obiskuje celo regije Bližnjega vzhoda in ga privlačijo kuharski slogi Turčije, Sirije in Irana v bližini. Podobno obstaja oddelek, posvečen korejski prehranski kulturi.

Ker se naslednja sezona bliža koncu, nas zanima, kam se bo ta odlična kulinarična oddaja usmerila proti svojim naslednjim izkušnjam v 3. sezona.

3. sezona Grda slastna novica?

O tem, ali je The Grdo okusno, 3. sezona bo proizveden. Če bomo dobili kakšno novo informacijo o produkciji tretje sezone Ugly Delicious, jo bomo naslednji trenutek objavili tukaj. Prav tako ni bilo nobenih novic o zgodbi o Grdo okusno, 3. sezona.

Preberite več: McCARTNEY 3,2,1: Vse, kar vemo o tem

Nadaljevanje sitcoma Ugly Delicious naj bi se nadaljevalo v tretji sezoni sitcoma Ugly Delicious. Zdi se, da v tretji sezoni serije Ugly Delicious ni novega začetka. Trajanje serije Ugly Delicious se giblje od 45 do 55 minut.

Poleg tega se seznanimo z igralsko zasedbo The Grdo okusno, 3. sezona.

Igralska zasedba 3. sezone Ugly Delicious?

Uradnih novic o igralski zasedbi ni bilo Grdo okusno, 3. sezona. Zvezdnik Sitcoma Ugly Delicious naj bi se vrnil v tretji sezoni serije Ugly Delicious. Če izvemo kaj novega o zvezdniški postavi Grdo okusno, 3. sezona, ga bomo objavili tukaj.

Tretja sezona serije Ugly Delicious

Serija Grdo okusno, 3. sezona še ni prejel uradnega datuma izdaje. Videti je, da bo kmalu posodobljen. Tretjo sezono pričakujemo od Ugly Delicious bo premiero doživela sredi leta 2022. Če bomo izvedeli najnovejše podatke o datumu izida The Ugly Delicious 3. sezona, posodobili ga bomo tukaj.

Preberite več: Skater: Vse o filmu

23. februarja 2018 se je začela prva sezona serije Ugly Delicious. 22. novembra 2018 je izšla druga sezona serije The Ugly Delicious je bil lansiran.

Kje bo izšla 3. sezona serije Ugly Delicious?

The Ugly Delicious prvi dve sezoni sta bili na voljo na Netflixovi platformi OTT. Predvidevamo, da bo tudi tretja sezona The Ugly Delicious izšla na isti platformi OTT kot Netflix.

Ugly Delicious sezona 3

Uradni teaser za The Ugly Delicious Tretja sezona še ni izšla. Pričakujemo, da bo kmalu izšel.

Pogosto zastavljena vprašanja

Je 3. sezona grdo okusna?

Netflix in David Chang tretje sezone nista niti potrdila niti ustavila Ugly Delicious. Poleg tega, da je potovanje po svetu zaradi pandemije COVID-a oteženo in nevarno, je možno, da Netflix in ustvarjalci oddaje sledijo intenzivno strategiji ponovne vzpostavitve.

Zakaj ima 2. sezona Ugly Delicious samo 4 epizode?

22. novembra 2018 je bila prestavljena na kratko sezono, ki se je začela 6. marca 2020. Zadnja sezona je imela le polovico, a toliko epizod kot prva, verjetno zaradi Changovega nedvomno napornega urnika in uvedbe prvega otroka .

Kje gledati: Ugly Delicious Series 2018?

Trenutno lahko gledate to serijo na Netflix.

Zaključek

Če izvemo več o The Grdo okusno, 3. sezona, ga bomo objavili tukaj. Posledično naj se navadite na obisk naše spletne strani theshahab.com Redno preberite najnovejše posodobitve in novice ter jih ne pozabite dodati med zaznamke.

Bodite pozorni na naslednjo zahvalo za branje!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *