Yangyoo je bilo prvo korejsko podjetje, ki je predstavilo alternativo veganskemu siru

Yangyoo je bilo prvo korejsko podjetje, ki je predstavilo alternativo veganskemu siru

CES ta mesec poteka v Las Vegasu.

Oddelek ‘Food Technology’ na sejmu CES 2022, kjer bo razstavljal Yangyoo, je bil ustanovljen za predstavitev rasti in inovacij v industriji ter za predstavitev vodilnih podjetij v živilski tehnologiji.

Yangyoo bo predstavil svojo alternativo veganskega sira, ki jo je razvilo podjetje Armored Fresh, njegova podružnica v ZDA, in podjetje je dejalo, da pričakuje, da bo pritegnilo pozornost svetovnega trga.

Podjetje je dejalo, da njegova alternativa veganskemu siru Armored Fresh zagotavlja okus in okus, primerljiv z običajnim sirom na osnovi kravjega mleka, tako da fermentira mleko rastlinskih beljakovin na enak način kot naravni sir. Armored Fresh izdelek vsebuje beljakovine, do 20 %, podobno kot kravji sir.

Armored Fresh je na voljo v formatih, kot so narezana, zdrobljena, kockasta lubrikant, camembert in burrata v osmih okusih; navadni, jagodni, borovniški, limoni, česen, vroč jalapeno, vključno z injeolmi, slano karamelo in čokolado.

Yangyoo bo začel polno prodajo na svetovnem trgu, da bi pritegnil naložbe v prvem četrtletju 2022, začenši s sodelovanjem na CES 2022. V začetku prihodnjega leta načrtuje lansiranje izdelkov, ki uporabljajo veganski sir, na lastnih blagovnih znamkah Young Man dduk in Spaceman Pizza.

“Pomembno je sodelovati na ‘CES’ kot prvo korejsko podjetje za prehrambeno tehnologijo in predstaviti Armored Fresh veganski sir,”je dejal Andrew Yu, izvršni direktor Armored Fresh.

“Še naprej bomo služili svetovni skupnosti z inovacijami in ponudbo izdelkov v skladu z našo misijo Armored Fresh, da ohranimo in zaščitimo zdravje in dobro počutje ljudi, hkrati pa ohranjamo in varujemo naše okolje in naše živali.”

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *