Yetunde lahko s kuhanjem hrane prihrani za izobraževanje svojih otrok

Yetunde lahko s kuhanjem hrane prihrani za izobraževanje svojih otrok

Pred Thrive Challengeom sem bila oseba, ki ji ni bilo vseeno, kaj jem ali pijem. Prišla je faza, ko mi je postalo težko hoditi na dolge razdalje in ugotovila sem, da sem se malo zredila. Za Thrive Challenge sem slišal od moje prijateljice Sunday Oguntoyinbo, ki je bila dobitnica glavne nagrade. Zato sem se odločil, da poskusim tudi sam.

Prva stvar, ki sem jo naredil, je bilo bolje spati.

Spat sem začela prej. Ko je ura osma, ugasnem telefon in potem sem v postelji do devete ure. Zdaj spim nič manj kot osem ur vsako noč. Pomagalo je mojemu fizičnemu in duševnemu zdravju.

Začela sem tudi bolje jesti in več telovaditi.

In prisilil sem svoje otroke, da se mi pridružijo. Nehal sem kupovati nezdravo hrano zase in za svoje otroke. Naučili smo se jesti bolj zdravo hrano. Moje najljubše so mešana zelenjavna in sadna solata. Tudi moji otroci ga imajo radi in ga jemo skoraj vsak dan. Zdaj lahko preživim več časa s svojimi otroki v kuhinji in telovadim – vse je zabavno, do konca. In izgubila sem 25 funtov. Izziv Thrive je spremenil moje zdravje. Raje bi, če bi poskušal vsaj malo hoditi, težko dihal. Zdaj pa lahko hodim na dolge razdalje in celo tečem!

Varčujem denar za izobraževanje svojih otrok.

Lahko porabim manj denarja, ker ne kupujem hitre hrane in ne pripravljam hrane, ki jo jemo. Zdaj lahko prihranim denar. Prej sem porabil ves svoj denar, misleč, da bi moji otroci lahko dobili štipendije ali posojila za študij na fakulteti, toda izziv Thrive Challenge mi je dal vtis, da je dobro varčevati za njihovo izobraževanje, da ne bi bili v dolgovi v zgodnji odrasli dobi.

Izziv Thrive Challenge me je naredil pogumnejšega.

Zdaj razmišljam bolj pozitivno in cenim ljudi okoli sebe. Thrive Challenge je najboljša stvar, ki se mi je kdaj zgodila, saj mi je v marsičem spremenila življenje. Življenje je polno vzponov in padcev. Ljudje so pod velikim stresom. Toda ko boste prebrali zgodbe v izzivu Thrive Challenge, boste navdušeni. Nikoli ne bom nehal pripovedovati ljudem o izzivu Thrive Challenge – všeč mi je!

– Yetunde Ishola, Walmart Customer, Mechanicsburg, PA; Zmagovalec 5K $

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *