Ženska razkrije “skrivne” kode na hrbtni strani paketov s hrano, ki so prepolovile njen tedenski račun za nakupovanje

Ženska razkrije "skrivne" kode na hrbtni strani paketov s hrano, ki so prepolovile njen tedenski račun za nakupovanje

Morda se ne zdi veliko – vendar se nikoli ne moremo prisiliti, da bi porabili 1,50 £ za ta eleganten paket testenin, ko druge znamke prodajajo skoraj isto stvar za delček cene.

Poleg tega je ena pametna stranka odkrila, kako enostavno je ugotoviti, ali sta bili dve različni blagovni znamki poslani od istega dobavitelja – in to bi nam lahko preprečilo, da bi se še kdaj pojavili.

5

Maneet Kaur je tehnolog za živilske proceseZasluge: Jam Press
Testenine Tesco so naprodaj za 53p

5

Testenine Tesco so naprodaj za 53pZasluge: Jam Press

28-letna Maneet Kaur iz Leicestra je ob objavi na svojem računu TickTok pojasnila, kako so ji “skrivne” paketne kode pomagale prepoloviti tedenski račun za hrano.

Procesni tehnolog si je ogledal video, kako se prodajajo zdravila, in se odločil, da si ogleda živilsko industrijo – začenši s paketi testenin, pločevinkami fižola in štrucami kruha.

V virusnem posnetku TikTok je Maneet primerjal Tescovo 53 pi 500 g testenine za testenine penne s paketom Hearty Food Co, ki je bil v prodaji za 29 p.

Ker imata oba paketa testenin enaki serijski kodi na hrbtni strani, Maneet trdi, da sta narejena na istem mestu in da kupci porabijo 24p več – skoraj dvakrat – za Tescovo embalažo.

Maneet je dejal: »Delam v živilski industriji, zato vem, da bo vsak izdelek, ki ga izdelamo, imel kodo dobavitelja za sledljivost.

»Šla sem v supermarket in pogledala osnovna živila, kot so fižol, testenine in kruh, ter pogledala kode.

“Ni me presenetilo, ampak v bistvu gre za to, kako te blagovne znamke to prodajajo potrošnikom.

»Edino, kar lahko storim, je, da ljudi ozaveščam, da nakup blagovne znamke ni vedno najboljša možnost in da se moramo bolj zavedati trikov, ki jih uporabljajo supermarketi.

Pasta Hearty Food Co. v prodaji je 29 p

5

Pasta Hearty Food Co. v prodaji je 29 pZasluge: Jam Press
Maneet trdi, da imata obe blagovni znamki enak izdelek, ker imata enake serijske kode

5

Maneet trdi, da imata obe blagovni znamki enak izdelek, ker imata enake serijske kodeZasluge: Jam Press
Prav tako trdi, da supermarketi izdelke brez blagovne znamke postavljajo pod višino oči

5

Prav tako trdi, da supermarketi izdelke brez blagovne znamke postavljajo pod višino očiZasluge: Jam Press

Maneet je ob povabilu kupcev k ogledu vseh blagovnih znamk v ponudbi dodal: »Hrana z blagovno znamko bo najverjetneje v višini oči, medtem ko bodo cenejši izdelki brez blagovnih znamk na zgornji ali spodnji polici.

“Prepričan sem, da bi ljudje imeli čas in bi jih zanimali, enako bi lahko uporabili za številne druge prehrambene izdelke.”

Maneet je povedala tudi, kako predrzno se je najprej prepričala o svojih najljubših v družinskih božičnih čokoladnih kadi, BREZ POLOMLJENEGA pečata.

Za več nakupovalnih trikov so mame delile svoje epske znižane Tescove ponudbe – in kako poceni zapakirati hrano, vredno nekaj tednov

In ta mama treh otrok razkazuje super organizirane menije za prigrizke in večerje, ki jih je razvrstila za MESEC vnaprej.

Poleg tega stranke pokažejo svoje ugodne cene za Boxing Day, vključno s Tu Coat od 65 £ za samo 1 £ in nakitom Pandora od 80 £ do 24 £.

Mama, ki je prihranila 25.000 funtov na leto brez nakupa, razkriva stvari, ki bi jih morali kupiti, če želite prihraniti denar naslednje leto

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *