Zgradite svoj dom v MINUTAH: Mama razkrije svoje tri najboljše trike za organizirano kuhinjo

Mati dveh otrok je delila svoje tri najboljše nasvete, ki ji bodo pomagali ohraniti svojo kuhinjo organizirano brez nereda.  Za vzdrževanje urejene kuhinje uporablja pisarniške police za datoteke za organizacijo pokrovov za lonce in pladnje za pečico.

Zgradite svoj dom v MINUTAH: Mama razkrije svoje tri najboljše trike za organizirano kuhinjo z nekaj ZELO malo verjetnimi stvarmi

  • Mama deli tri najboljše nasvete, ki vam bodo pomagali, da bodo kuhinje organizirane in brez nereda
  • Uporablja police za vino, police in police za pisarniške datoteke, ki ji pomagajo ohranjati red
  • Njeni triki so navdušili mnoge in bodo pomagali pri organizaciji kuhinj njenih sledilcev
  • To so super! Moral jih bom poskusiti v svoji kuhinji,« je dejal uporabnik


Mati dveh otrok je delila svoje tri najboljše nasvete, ki pomagajo ohraniti kuhinjo organizirano in brez nereda.

Kraljica domačega hekerstva v Melbournu, Chantel Mila, na spletu znana kot Mamma Mila, uporablja poceni predmete, ki jih lahko najdete po hiši, da ohrani svojo kuhinjo v redu.

Le nekateri gospodinjski predmeti, ki jih uporablja za shranjevanje in organiziranje kuhinjskih pripomočkov, so police za vino, police in police za pisarniške datoteke.

Pomaknite se za video

Mati dveh otrok je delila svoje tri najboljše nasvete, ki ji bodo pomagali ohraniti svojo kuhinjo organizirano brez nereda. Za vzdrževanje urejene kuhinje uporablja pisarniške police za datoteke za organizacijo pokrovov za lonce in pladnje za pečico.

Chantelin prvi ukrep za vzdrževanje urejene kuhinje je uporaba polic za pisarniške datoteke za organiziranje pokrovov loncev in predalov pečice.

Stojala za pisarniške datoteke so cenovno ugoden izdelek in so na voljo v številnih trgovinah, vključno s Kmartom, za samo 7 $.

Žične police imajo dovolj prostora za popolno shranjevanje pokrovov na kompakten način, zato so videti urejene na klopeh ali v notranjih omarah.

Mamma Mila's uporablja police za zlaganje pločevink in omak v shrambo, pomagajo odstraniti nered v zasedeni shrambi, napolnjeni s hrano, in pomagajo povečati navpični prostor

Mamma Mila’s uporablja police za zlaganje pločevink in omak v shrambo, pomagajo odstraniti nered v zasedeni shrambi, napolnjeni s hrano, in pomagajo povečati navpični prostor

Drug organizacijski nasvet Mamma Mila je uporaba polic za zlaganje pločevink in omak v shrambi.

To pomaga odstraniti nered v zasedeni shrambi, napolnjeni s hrano, in pomaga povečati navpični prostor in ustvariti več prostora za sestavine.

Njen tretji in zadnji organizacijski nasvet je, da za shranjevanje steklenic pijač uporabite stojalo za vino. Stojala za vino se popolnoma prilegajo steklenicam in lahko takoj poskrbijo, da je neurejena omara videti čedna.

Njen tretji in zadnji preprost organizacijski nasvet je uporaba stojala za vino za shranjevanje steklenic pijač.  Stojala za vino se popolnoma prilegajo steklenicam in lahko takoj naredijo neurejeno omaro videti čedno

Njen tretji in zadnji preprost organizacijski nasvet je uporaba stojala za vino za shranjevanje steklenic pijač. Stojala za vino se popolnoma prilegajo steklenicam in lahko takoj poskrbijo, da je neurejena omara videti čedna

Uporaba vinske police za shranjevanje steklenic prav tako pomaga, da so dostopne brez nereda, vsi vemo, kako je, ko odpreš tisto eno grozno omaro in se vse prevrne.

Chantelini poceni triki so navdušili uporabnike TikToka, saj jim bodo njeni preprosti nasveti pomagali organizirati svojo kuhinjo.

‘Vau! To so super! Moral jih bom poskusiti v svoji kuhinji,« je komentiral uporabnik.

Oglas

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *